AcasăPoliticaGabriela Firea și-a ieșit din minți: „Anulați ordinul criminal!”

Gabriela Firea și-a ieșit din minți: „Anulați ordinul criminal!”

Gabriela FireaGabriela Firea și-a ieșit din minți: „Anulați ordinul criminal!”

Ordinul de a suspenda intervenţiile chirurgicale și internările pentru o perioadă de 30 de zile a deranjat-o la maximum pe Gabriela Firea, care a transmis un mesaj dur către autoritățile care au permis această măsură.

Fostul edil al Capitalei susține că acest ordin este unul criminal.

„Posibil să salveze 100 de vieți, omorând sigur 1.000! Așa e doar la noi! Suntem unici în cinism! Au inima de piatră! Există alte căi dovedite pentru salvarea celor 100. Anulați ordinul criminal!”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială.”, a transmis Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.

Mesajul Gabrielei Firea: ”Deschideți spitalele pentru toți pacienții! Toți au dreptul la sănătate!”

Gabriela Firea a transmis un mesaj la fel de dur și în urmă cu o zi, în care critica decizia autorităților, care va agrava bolile unui pacienți prin întârzierea intervențiilor chirurgicale.

„Trecutul guvern a lăsat în urmă o bombă cu ceas! Printre ultimele decizii criminale a fost cea care îi condamnă pe oamenii care “nu reprezintă urgențe medicale” să NU fie internați sau operați”! Să se descurce singuri! Cum să facă? Să negocieze cu boala, cu suferința lor? Cum să amâne? Cine stabilește asta? Agravarea bolilor prin întârzierea intervențiilor chirurgicale și a tratamentului adecvat poate fi fatală!
Cât trebuie să mai sufere oamenii? Până unde merg iresponsabilitatea, nepriceperea și haosul?
Din ce vedem de un an încoace, nu există nicio limită!
Guvernul a căzut ieri în parlament, poate măcar în al 12-lea ceas, din postură interimară, vor fi anulate deciziile aberante care pun în pericol viețile oamenilor!
Deschideți spitalele pentru toți pacienții! Toți au dreptul la sănătate!
Cerem convocarea de urgență a ședinței conducerii Parlamentului pentru anularea deciziei de neînțeles care aduce românii la disperare!
Boala nu așteaptă! Sunt cazuri pentru care fiecare zi contează!
Fiți oameni și voi, ascultați problemele reale!
Anul trecut au decedat cu 6000 de români mai mult față de anii trecuți! Așa de bine ați condus țara prin pandemie!”, este mesajul scris de Gabriela Firea.

Internările în spitale, suspendate pentru 30 de zile

Șeful DSU, Raed Arafat, a anunţat luni seară, 4 octombrie, la finalul şedinţei de Guvern, că din cauza creşterii numărului cazurilor de COVID-19, managerii unităţilor sanitare publice cu paturi vor suspenda internările pentru intervenţile chirurgicale şi pentru alte tratamente şi investigaţii care nu reprezintă urgenţe, cu anumite excepţii.

Oficialul a precizat că „prevederile nu se aplică urgenţelor, femeilor însărcinate care necesită controale obligatorii, pacienţilor cu afecţiuni oncologice cronice sau care necesită proceduri de dializă”.

author avatar
Andreea Vlad
457 afisari

7 COMENTARII

  1. iar a iesit gura mare? numai gura e de ea! ai dat banii bisericii si lautarilor. cat credeai ca vei rezista? nu mai pupati voi parlament dand numai din fleanca! pune-ti osul la treaba, nu vrajeli!

  2. Da am vazut ca voi ati pus osul la treaba
    Ne ati facut din oras groapa de gunoi
    Colcae sobolanii pe raft pe taraba
    Scarbe puturoase,mi e greata de voi
    Bautori de pisat mancatori de muci
    Ai grija Iohanus cate zile apuci!
    Cate zile mai stai locatar pe degeaba
    Navetist nesimtit suspendarea i degraba!
    Esuatul va tine pe labe pe brate
    Iar tara si ea spre esec se indreapta
    Sunteti niste scarbe urate ,jegoase
    Cu al vost’prim ministru repetent la treapta

    Cand tara i distrusa jubilati ca netotii
    Va doare la basca de om de popor
    Sunteti ,,populisti” cu ciocoii si hotii
    Acolo merg banii,in pungile lor!

    Nu cred ca am vazut in vre o tara normala
    O conducere ca asta sovina si proasta
    N am pomenit niste prosti fara scoala
    S ajunga sa conduca in hau tara asta

  3. Bine ,voi pupati parlament ,dar pupati si securistii ,si pe klausulO sa zburati de acolo de la conducere pentru ca sunteti criminali si rai si prosti Ati distrus tara si viitorul copiilor nostriGloabe neomarxiste!

  4. Andreea Vlad ..ce te ai gandit …hai sa caut o poza eventual sa o aranjez ca sa arate cat mai naspa si pe urma sa arunc cu zoaie ca da bine la iohanus si la rezisti chiar daca Firea a fost cel mai bun primar de bucuresti de a lungul timpului Noua nu ne place cuFirea ca atunci era curat si aveam calduea in case Noua ne place Muciusor nespalatul si Bucurestiul plin de sobolani si gunoaie Numai de aici se vede ca sunteti niste jigodii sataniste Siktir ziaricio de 2 bani

  5. NENOROCITUL DE CIMPEANU DIN CAUZA LUI E RATA PESTE 10 LA MIE SI EL II TINE LA SCOALA FIZIC

  6. Nu Campeanu e de vina ci molusca plimbareata care pleaca cu caravana circului de 2 ori pe saptamana Lumea ii arata degetul mijlociu iar el rade si face din mana ca prostu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger