AcasăPoliticaGabriela Firea, reacție furtunoasă după ce Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile:...

Gabriela Firea, reacție furtunoasă după ce Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile: „Hoții de la locale strigă «fraudă la guvernare»!”

Gabriela FireaGabriela Firea, reacție furtunoasă după ce Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile: „Hoții de la locale strigă «fraudă la guvernare»!”

Gabriela Firea și-a ieșit din fire când a auzit că este posibil ca primarul Sectorului 1 Clotilde Armand să fi pierdut alegerile locale din septembrie 2020.

Fostul edil al Capitalei a reacționat după ce Marcel Ciolacu a declarat că „are informații” potrivit cărora renumărarea voturilor pentru funcția de primar al Sectorului 1 îl dă câștigător pe Dan Tudorache, nu pe Clotilde Armand.

Firea este convinsă că alegerile locale din Capitală au fost fraudate de «oamenii noi din politică». „Bună dimineața celor care au știut că alegerile locale din Capitală au fost fraudate de «oamenii noi din politică» și au închis ochii! Acum, culeg ce au semănat! Hoții de la locale strigă «fraudă la guvernare»!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

PSD cere referendum în Sectorul 1

Marcel Ciolacu a declarat, luni, că „are informații” potrivit cărora renumărarea voturilor pentru funcția de primar al Sectorului 1 îl dă câștigător pe Dan Tudorache.

„Dna Clotilde a pierdut alegerile. Mai sunt 220 de saci de numarat, dar trendul e foarte clar, dl Tudorache a castigat alegerile. Cand se desfiinteaza SIIJ se desfiinteaza si aceasta ancheta si o ingropam, nu intelegeam de ce este acest elan de desfiintare a SIIJ. Oamenii aia de la politie (care renumera voturile) si-au facut datoria, cunosc detalii.

Diferentele de la sac la sac continua sa fie la fel. Vreau sa o vad pe dna Clotilde, care nu este bolsevica, nu conteaza cine numara, ca isi va da demisia si va pleca. Daca nu, tehnic vom declansa strangere de semnaturi pentru referendum in Sectorul 1 pentru a o demite. Ii anunt cu tristete ca SIIJ nu se va desfiinta in 15 zile pana cand ancheta va fi finalizata”, a declarat Marcel Ciolacu.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, îl acuză pe Ciolacu de fake news și trece la amenințări, transmițându-i pe pagina sa de Facebook un mesaj plin de furie.

author avatar
Andreea Vlad