AcasăPoliticaGabriela Firea promite că se întoarce în FORŢĂ. Avertisment pentru Nicuşor Dan

Gabriela Firea promite că se întoarce în FORŢĂ. Avertisment pentru Nicuşor Dan

gabriela fireaGabriela Firea promite că se întoarce în FORŢĂ. Avertisment pentru Niculor Dan

Gabriela Firea a anunțat că, în 2024, va candida pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, susținând că este păcat că s-a întrerupt activitatea ei la primărie „prin minciună și prin fraudă”.

Actualul ministru al Familiei a spus că nu țintește o candidatură la alegerile prezidențialele din 2024, spunând că PSD va avea un candidat propus după o selecție internă, pe stil american.

Spune că a fost dată jos prin minicună, fraudă, manipulare

Întrebată dacă țintește o candidatură la Președinție în 2024, Gabriela Firea a răspuns: „Eu le mulțumesc tuturor celor care au încredere în mine și care nu s-au lăsat păcăliți de atacurile mincinoase la adresa mea, a soțului meu, a echipei mele.

Îmi doresc foarte mult să fiu sănătoasă și eu, și familia mea, și colegii mei și să pot candida în 2024 să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general și să continui toate proiectele începute în primul mandat și abandonate din păcate de domnul Dan și să recuperez și întârzierile domniei sale, pentru că a dovedit că nu cunoaște administrație și a dovedit că nu-i pasă de oameni, nu-i pasă de cetățeni”.

Care va fi candidatul PSD la prezidenţiale?

Gabriela Firea a spus că, în privința candidatului PSD la Președinție, sunt „colegi foarte bine pregătiți care vor participa la o cursă internă pe sistem american”.

Cu siguranță vom avea un candidat foarte bun la alegerile prezidențiale pe care eu îl voi susține, sper, din postura de primar general”, a adăugat Firea, prim-vicepreședinte PSD.

author avatar
Andrei Ștefan
380 afisari

11 COMENTARII

  1. Bravo doamna Firea ,dati le in bot
    La prostanii astia nauci si drogati
    Dusi cu pluta,scarbe,cu minti de balot
    Hoti,ce cu minciuna au fost propagati

    Unul nu-i ca lumea,toti sunt niste scarbe
    Toti il ling pe Soros,globalisti scarbosi
    Vreau ei sa conduca o tara ,o urbe
    Dar sunt prosti deavalma ,prosti si puturosi!

    • Bine bai barbete, parca mi s-a părut ca te-am lăsat normal pe sait inainte de sărbători ! Ce dracu de te-ai stricat asa repede ?

  2. S-a găsit tusea cu junghiul… Dar parca tot mai buna e Firea, cu toate fantasmagoriile ei, decât autistul actual…

  3. Dar tupeul tau de drogat imputit are limite bai Urinal?Bai proast- o ,iti place cu mucisorul ca e murdar si mincinos si hot ca voi ,asa e?Scarbelor!Doamna FIREA este o doamna care va da clasa de competenta ,buna-cuviinta,pricepere!Este un model pentru Angy a voastra cu idei nebune la tartacutza,este un model pentru normalitate si clarviziune Voi sunteti mereu cu ceatza in cap ,jigodiilor Fantasmagorii?!Ma faci sa rad bai imputitule!De ce fantasmagorii?Pentru ca a condus orasul ca un gospodar normal la cap Va place Muciul nespalatul ?Pupati l in fund ca bine va mai face Asta meritati ,asta aveti!

  4. Firea…visezi…o sa traiesti si o sa vezi…te bazezi pe Varan si pe parghiile altora…daca erai crestina pe bune, cum te dai, stiai ca VAI DE CEL CE SE INCREDE IN PUTEREA LUI SI A CAPETENIILOR LUI…viseaza pana te trezesti…poti prosti lumea un timp, dar nu pentru totdeauna…la tine clepsidra e pe final …mai bine taceai!

  5. Nu a fost nimeni bun, dar dacă faci o comparație cu Băsescu, Videanu, Lis, Halaicu și mai ales catastrofalul Nicușor Dan, Firea e parfum. Nu cred că a existat atâta ticăloșie nici în vremea lui Ceaușescu.

  6. Bai turmentatule,bai drogatule judeci aiurea Cred ca ti a ajuns pisatul in dreptul neuronuluiDe ce urasti dreptatea ,de ce urasti bunul simt Aveti ce meritati !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger