AcasăPoliticaGabriela Firea, nou atac la adresa lui Nicuşor Dan în problema persoanelor...

Gabriela Firea, nou atac la adresa lui Nicuşor Dan în problema persoanelor cu dizabilități: „Și-a arătat cu prisosință fățărnicia”

Gabriela fireaGabriela Firea, nou atac la adresa lui Nicuşor Dan în problema persoanelor cu dizabilități: „Și-a arătat cu prisosință fățărnicia”

Gabriela Firea lansează un nou atac la adresa primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, în problema persoanelor cu dizabilități. Fostul edil afirmă că Dan „nu este interesat de problemele oamenilor”.

Senatorul PSD spune că acesta a anunțat relaxat că adulţii cu dizabilităţi vor primi de acum încolo 250 lei/ luna, şi nu 500 lei/lună.

„Ce contează că oamenii aceștia sunt cei mai amărâți dintre noi, că pentru ei fiecare bănuț contează! Să se descurce cum pot! Ce dacă nu au primit banii din decembrie! Nu e responsabilitatea lui! Nici apelul impresionant al Gabrielei Șerbănescu, reprezentanta persoanelor cu dizabilități, prezentă la ședinta de CGMB, nu l-a impresionat.”, scrie Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

Firea: „Mincinosul mincinoșilor se jura că drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate”

Fostul primar al Bucureștiului citează o declarație a lui Nicușor Dan, în care acesta spunea că nu se va atinge de nivelul veniturilor acestei clase vulnerabile.

„Iar pentru cei care au uitat, un mic remember. În septembrie 2020, Mincinosul mincinoșilor se jura că drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate: „S-a răspândit în rândul persoanelor cu handicap ideea că după ce voi ajunge primar, am să elimin ajutorul pentru persoanele cu handicap.

Cât de abject să fii, ca să faci o campanie mincinoasă, murdară pe seama persoanelor cu handicap! Vreau să fiu foarte clar, ajutorul de handicap va fi plătit în continuare. Vreau ca acest ajutor de handicap să treacă în sarcina primăriilor de sector, dar dacă primăriile de sector, prin Consiliul Local, vor decide să nu preia acest ajutor, el va fi plătit în continuare de Primăria Capitalei”, promitea, fariseistic, Nicușor Dan… Singura vorbă pe care o mai merită acest om este RUȘINE!”, mai scrie Firea.

Bugetul de austeritate de la Primăria Capitalei afectează şi veniturile persoanelor cu dizabilităţi. Nicușor Dan a anunțat că, în acest an, stimulentul pentru persoanele adulte cu dizabilități se va înjumătăți. Stimulentul acordat copiilor cu dizabilități va rămâne neschimbat, dar cel pentru adulții cu dizabilități va scădea de la 500 la 250 de lei, lunar.

author avatar
Andreea Vlad
185 afisari

3 COMENTARII

  1. nu ti este ba rusine sa dai un asemenea anunt si ce vrei sa faci cu banii aia cica economisiti ca nu se vede nimic sa mearga inainte?????? nu o sa te spele toate apele de cate ganduri o sa ti trimita amaratii aia lasati sa moara de foame!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger