AcasăPoliticaGabriela Firea detonează NUCLEARA! „Sunt filată, urmărită”. A început jocul murdar al...

Gabriela Firea detonează NUCLEARA! „Sunt filată, urmărită”. A început jocul murdar al campaniei electorale?

De cand s-a vazut luata in seama, voioasa gasca userist-rezist isi da in petic in fiecare zi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, duminică, la postul Antena 3, că o observat de ceva timp că este filată pe drumul de acasă la primărie și înapoi.

Firea nu a vrut să dea amănunte despre presupusul „filaj”, ci a preferat să spună că va vorbi despre asta atunci va considera necesar. Primarul Capitalei spune că informațiile le va prezenta la momentul potrivit.

„Mă aștept la o campanie foarte murdară”

Edilul a mai adaugat că va urma o campanie electorală „murdară” sau cel puțin așa consideră: „Sunt filată, sunt urmărită, sunt căutată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit, pur și simplu. Se va inventa câte-o poveste, se vor inventa tot felul de lucruri despre mine, despre soțul meu, despre familie.”

„Mă aștept la orice, dar eu sunt pregătită să fac față, pentru că nu am nimic de care să mă rușinez, practic. Am niște informații și la momentul potrivit le voi face publice. Repet, mă aștept la o campanie foarte urâtă, dar nu am de ce să mă tem, pentru că nu mi-e rușine nici cu activitatea mea, nici a membrilor familiei mele”, a completat Gabriela Firea.

„Voi candida pentru bucureşteni”

Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei a intrat în linie dreaptă. A mai rămas puțin timp până la alegerile locale, iar interesele sunt foarte mari. Despre candidatura actualului primar al Capitalei din partea PSD, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu a afirmat că o susține pe Gabriela Firea pentru a obține un nou mandat.

„Candidatul PSD la Primăria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va câștiga alegerile și are toată susținerea mea și a partidului”, a precizat liderul social-democrat.

Mai mult, Gabriela Firea a spus că este sigură că va obține un nou mandate la conducerea București-ului. De asemenea, Firea susține că, indiferent ce piedici va avea, va continua să ducă la bun sfârșit angajamentul cu bucureștenii

„Trebuie să apăr, în primul rând, ce am făcut. Trebuie să îmi continui proiectele şi să fac altele noi. Şi, din respect pentru cei care apreciază activitatea mea şi a echipei mele, candidez. Acum, că sunt persoane care, probabil, şi-ar doi să mă împiedic pe scări, să cad, să mă convingă cineva să plec din ţară, eventual… Este adevărat că întotdeauna sunt astfel de persoane. Dar din punctul meu de vedere angajamentul este clar faţă de bucureşteni şi voi candida pentru bucureşteni. Nu mă interesează ce alianţă politică se face. Eu am alianță cu bucureştenii, cu cetăţenii”, a mai spus Gabriela Firea

author avatar
Eli Dan Davidescu
348 afisari

4 COMENTARII

  1. as e esti filata, urmarita de patru indivizi îmbrăcaţi în haine închise la culoare.
    Bati cimpii, asa cum facea si Drganea si ela ajuns la inchisoare exact la doi ani dupa ce a spus poveste cu urmaritorii lui.
    Las-o balta.

  2. Dupa pandemie venele se mai ingroasa. Eu ma simt atras de toate femeile ca in Arabia masca le ascunde toate urateniile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger