AcasăPoliticaGabriela Firea îşi bate joc de Orban şi de Cîţu: cum i-a...

Gabriela Firea îşi bate joc de Orban şi de Cîţu: cum i-a caricaturizat pe Facebook

Gabriela FireaGabriela Firea îşi bate joc de Orban şi de Cîţu: cum i-a caricaturizat pe Facebook

Gabriela Firea nu uită şi nu iartă. Îndepărtată de la Primăria Capitalei de un candidat susţinut de PNL, Nicuşor Dan, prim-vicepreşedintele PSD îi atacă furtunos pe Ludovic Orban şi pe Florin Cîţu.

Fostul edil al Capitalei a a transmis, pe Facebook, că planul Guvernului PNL pentru anul viitor este unul singur: austeritate!

Când specimene precum Orban și Cîțu conduc țara spre prăpastie! Respectarea transparenţei decizionale privind bugetul pentru 2021 le-ar arăta românilor, negru pe alb, ce le pregătește PNL pentru anul viitor: austeritate!„, a postat Firea pe Facebook.

caricatura lui Firea
Firea l a caricaturizat pe Citu

Mesajul a fost postat și de reprezentanții Partidului Social Democrat pe Facebook, alături de o caricatură cu ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, intitulată „România normală…„. Oficialul scrie la tablă din ce va fi compus bugetul pe anul viitor, 2021, respectiv: FMI, creştere TVA, tăiere salarii şi concedieri.

Postarea Gabrielei Firea a fost primită cu amuzament şi, se pare, cu bucurie de prietenii virtuali ai fostului primar de Bucureşti. Caricatura în care ea râde de Cîţu a strâns sute de comentarii şi de share-uri pe Facebook.

Nicuşor Dan a fost validat primarul Capitalei

Alegerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei a fost validată definitiv. Curtea de Apel București a respins cele 52 de contestații depuse de foști sau actuali consilieri PSD. Decizia Curții de Apel a fost luată pentru că apelurile au fost depuse mai târziu decât era termenul legal.

Primarul ales al Capitalei anunța săptămâna trecută că preluarea mandatului său va mai întârzia cel puţin o săptămână, după ce au fost făcute 52 de apeluri în instanță. El o acuză pe Gabriela Firea, actualul primar, că și-a pus subordonații să semneze aceste contestații, fără ca ea însăși să semneze.

author avatar
Andrei Ștefan
1.112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger