AcasăPoliticaGabriela Firea îl confruntă pe Nicușor Dan: „Nu e în stare să...

Gabriela Firea îl confruntă pe Nicușor Dan: „Nu e în stare să construiască și atunci dărâmă tot. Sacrifică cetățenii”

Gabriela FireaGabriela Firea îl confruntă pe Nicușor Dan: „Nu e în stare să construiască și atunci dărâmă tot. Sacrifică cetățenii”

Decizia lui Nicușor Dan de a decolanta autobuzele STB din Capitală a înfuriat-o pe Gabriela Firea. Fostul edil i-a transmis actualului primar un mesaj acid, în care îi aduce aminte câte realizări are în mandatul său.

„Nu e în stare să construiască și atunci dărâmă tot”, îi transmite Gabriela Firea într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Când am ajuns primar, bucureștenii călătoreau înghesuiți în autobuze, unii chiar pe scară, punându-și viața în pericol. Am achiziționat 400 de autobuze noi Euro 6 și 130 autobuze Hybrid. Pe noul primar îl deranjează că pe autobuze scrie că sunt achiziționate în 2018. Adica în mandatul «lui Firea». Îl deranjează realizările mele. În loc să achiziționeze și el 200-300 de autobuze, să fie înlocuite toate cele vechi, Plicușor a dat ordin să fie răzuit de pe autobuze anul achiziționării”, afirmă fostul edil.

Gabriela Firea, acuzații la adresa lui Nicușor Dan

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că spațiul publicitar va fi folosit pentru sponsorii și prietenii politici.

„Sacrifică cetățenii care nu vor mai putea vedea pe fereastră, plus că mulți călători simt un sentiment de claustrofobie, doar ca să umple buzunarele unor băieți. Și în mandatul meu, STB a promovat evenimentele orașului și a vândut spațiul publicitar disponibil, dar doar în spațiile în care nu se producea un disconfort pe călători. Dar ce știe Plicușor? Îl doare pe el de oameni? Se vede treaba că nu! Stai liniștit, Plicușor! Bucureștenii nu uită așa ușor cum crezi tu! Și te vor ține minte și pe tine că nu ai construit nimic. Te-ai ocupat doar de blocări, stopări, rașchetări, demolări și polițe. Ține minte 3 cuvinte: vei deconta tot”, conchide fostul primar general al Capitalei.

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a transmis că spațiul colantate de pe autobuzele STB va fi vândut pentru reclame comerciale.

author avatar
Andreea Vlad