AcasăPoliticaGabriela Firea, foc şi pară pe "Plicuşor Ban", după ce a început...

Gabriela Firea, foc şi pară pe „Plicuşor Ban”, după ce a început deratizarea în Bucureşti. Care e motivul?

nicusor-dan gabriela-fireaGabriela Firea, foc şi pară pe "Plicuşor Ban", după ce a început deratizarea în Bucureşti. Care e motivul?

Gabriela Firea l-a atacat puternic pe Nicuşor Dan, pe care l-a poreclit „Plicuşor Ban”, din cază că a început prea târziu deratizarea în parcurile din Capitală. Fosta primăriţă a adăugat că actuala administraţie se foloseşte de companiile municipale înfiinţate de ea.

În ceasul al 12 lea, de frică să nu vină bucureștenii peste el la Primărie, sau poate chiar șobolanii, căpușele și țânțarii, Plicușor Ban anunță victorios ca începe deratizarea și dezinsecția în București…Aplauze!

Nu contează că este foarte, foarte târziu, că vom avea o vară plină de țânțari și căpușe, pentru că primele tratamente trebuiau făcute în martie, nu contează că Bucureștiul este invadat de șobolani, pe care timp de șase luni nu i-a deranjat nimeni…Ba, din contra, generoasă, primărița de la sectorul 1 le-a organizat un festival, Festivalul Gunoiului Neridicat cu Săptămânile, sectorul 1, ediția 2021…

Dar ce bine că avem acum companiile municipale, înființate de Firea, pe care Plicușor și toți prietenii lui USR-PLUS & CO le-au distrus de-a dreptul, prin neplata facturilor, a salariilor, printr-o campanie de hărțuire permanentă, bazată pe minciuni și falsuri…

Și vor continua să facă asta, pentru că se laudă cui mai vrea să-i asculte că le vor desființa, că nu fac nimic…”, susţinea Firea.

Firea spune că Dan va desfiinţa companiile municipale

Dar, ce să vezi! În București se face deratizare prin Compania Municipală Eco Igienizare, se taie iarba din parcuri prin Compania Municipală Parcuri și Grădini! Nicușor Dan se folosește de companii chiar în acest moment anunțat cu surle și trâmbițe, în loc să intre în pământ de rușine.

Companii în subordinea Consiliului Local funcționează bine-mersi și în Oradea, Brașov, Constanța, Ploiești, Iași, adică în orașe conduse de edili USR, PLUS sau PNL. Dar firește, acelea sunt perfecte, pentru că nu au fost înființate de Firea…

Nu vă bucurați prea repede, totuși. Chiar dacă sunt legale, chiar dacă funcționează, nu doar în România, ci în întreaga Europă, companiile municipale mai au foarte puțin de trăit.

Pentru că Plicușor e decis să le desființeze în ședința din aceasta lună. A făcut calculele, i-au ieșit perfect, i le-au confirmat și specialiștii: dacă în decembrie erau 200 de exemplare de șobolani în București, la rata lor de înmulțire, acum avem deja peste 1,9 milioane, deci câte unul pentru fiecare bucureștean!!!!”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială”, a mai scris Firea pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan