AcasăPoliticaGabriela Firea face DEZVĂLUIRI INCENDIARE. Edilul s-a opus ferm ca înregistrările cu...

Gabriela Firea face DEZVĂLUIRI INCENDIARE. Edilul s-a opus ferm ca înregistrările cu Nicușor Dan să fie publicate

Gabriela FireaGabriela Firea face DEZVĂLUIRI INCENDIARE. Edilul s-a opus ferm ca înregistrările cu Nicușor Dan să fie publicate/ foto: G4Media

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, face dezvăluiri importante după ce creatoarea de stil Dana Budeanu a publicat înregistrarea unei convorbiri telefonice dintre Nicușor Dan și fostul consilier al primarului Daniel Băluță, Cristian Zărescu, în care cei doi discută despre acțiunea primăriei de demolare a unei construcții deținute de un om de afaceri în Sectorul 4.

Edilul s-ar fi opus ferm publicării acestei înregistrări, potrivit Gabriela Firea și-a imaginat că opinia publică va spune că este parte a unei campanii și că echipa de campanie va veni cu răstălmăciri şi va fi crezut altceva decât s-a întâmplat în realitate.

„Nu mi-a trecut prin cap că dumnealui a doua zi va confirma tot ce era în înregistrări, pentru că pur şi simplu nu mai putea să nege. Eu am spus de la început că vreau o perioadă de campanie care să fie perfect o continuare a activităţii mele, nimic în plus, nimic în minus, să-mi fac treaba la birou, pe teren şi să spun ce am făcut, fără niciun fel de artificiu, fără echipe de strategi care să pună la cale nişte vorbe pe care eu să le spun, nişte gesturi pe care eu să le fac. Nu cred în acele campanii în care cineva care nu te cunoaşte foarte bine, dar te scanează aşa într-o lună, două, poate să extragă din tine esenţialul şi să-ţi impună ce să spui, ce să faci, cum să mergi. De fapt nu mai eşti tu şi te minţi.”, a declarat Gabriela Firea în emisiunea Danei Budeanu.

La întrebarea „Nici astăzi nu eşti de acord cu asta (publicarea înregistrărilor, n.r.)”, primarul General al Capitalei, care candidează pentru un nou mandat, își menține poziția. „Nu sunt de acord pentru că eu am fost crescută într-o familie credincioasă din Bacău, care are alte valori, cu ideea de a întoarce şi celălalt obraz – eu l-am întors de nu mai am piele pe orbaz. Nu sunt pe ideea de dinte pentru dinte. Sunt cu Noul Testament, nu cu Vechiul Testament. Mă gândesc la o evoluţie a omenirii. Ştiu că poate suna patetic, dar în mintea mea e că binele învinge, chiar dacă mai greu.”, a spus Gabriela Firea.

Nicușor Dan, „absolut liniștit” după apariția înregistrării în spațiul public

Cunoscut ca un luptător pentru spațiile verzi, care a împiedicat zeci de proiecte imobiliare care deranjau parcuri sau spații verzi, Nicușor Dan a apărat, în discuțiile cu Cristian Zărescu, un afacerist controversat, pe Mihai Mitrache, zis ”Câine”, căruia Primăria Sector 4 voia să-i dărâme casa și restaurantul construite în Parcul Orășelul Copiilor.

Cristian Zărescu este cel care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL pentru Primăria Capitalei, și a făcut publice discuțiile cu acesta. Fostul jurnalist îl consilia pe primarul Daniel Băluță din 2016, atunci când a părăsit zona media.

„Sunt absolut liniștit. După cum știți, am făcut zilele trecute mai multe dezvăluiri despre corupția din București – corupție, cu sute de milioane de euro, despre asta vorbim – și s-au însăilat niște lucruri care mă acuză exact de către PSD, partidul care, cu Dragnea în frunte, a scos violatorii și tâlharii din închisori”., a declarat Nicușor Dan la un post de televiziune imediat după publicarea înregistrărilor.

Nicușor Dan, candidatul inde „absolut liniștit” după apariția înregistrării în spațiul public

author avatar
Andreea Vlad
416 afisari

3 COMENTARII

  1. Si-a dat seama cat de handicapat mintal este Nicusor Dan, si sa nu-l puna in inferioritate s-a opus

  2. Comisarul.ro , astazi , 26-09-2020 , ora 09:53 : ” PSD , IN PRAGUL REVOLTEI ! SE PREGATESTE DEBARCARA LUI CIOLACU SI EXCLUDEREA GABRIELEI FIREA !” ” PSD FIERB DEJA ! SONDAJELE INTERNE INDICA O INFRANGERE ISTORICA LA SCRUTINUL DE DUMINICA . PSD VA INREGISTRA CEL MAI MIC SCOR DIN ISTORIE LA ALEGERILE LOCALE !”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger