AcasăPoliticaGabriela Firea, dezvăluiri bombă despre fraudarea alegerilor. „Se poate interveni în sensul...

Gabriela Firea, dezvăluiri bombă despre fraudarea alegerilor. „Se poate interveni în sensul fraudării alegerilor”

Firea a răbufnit după ce l-a auzit pe prefectul Capitalei: ”Atâta lipsă de...”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a afirmat, joi seară, la postul Antena3, că PNL și USR și-ar fi învățat membrii din secțiile de votare cum să fraudeze alegerile.

De asemenea, Firea speră ca instituțiile statului să ia măsuri în legătură cu vizele de flotant, deoarece, sunt semnale că la o singură adresă locuiesc sute de persoane.

Cum pot fi anulate voturile

„Am citit şi eu şi am primit indicii că se poate interveni în sensul fraudării alegerilor. Nu cred că instituțiile statului vor face acest lucru, dar, din câte aud şi cred că aud destul de bine, PNL şi USR au încercat să îşi înveţe membrii din secţiile de votare să anuleze voturile mele, spre exemplu, şi ale celorlalţi candidaţi din partea noastră.

Am primit informaţii că la câteva dintre şedinţe li s-a arătat modalitate prin care, purtând mănuşi şi lipind pe un simplu deget o mică stampilă din cauciuc, poţi să murdărești buletinul de vot de asemenea manieră încât să pretinzi că trebuie să fie anulat.

Această informaţie am primit-o şi sper ca instituţiile statului să verifice până la capăt şi să constate dacă există astfel de încercări de forţare de anulare a voturilor pentru mine şi pentru ceilalţi candidaţi social-democraţi, primari în funcţie în principal”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea pe primul loc în preferințele bucureștenilor

De asemenea, Gabriela Firea a afirmat că are informaţii potrivit cărora şefi din Poşta Română îşi presează subordonaţii să voteze candidaţii PNL, fie prin ameninţări, fie prin promisiuni de majorări salariale.

Lupta pentru fotoliul de primar general la Primăria Capitalei este pe ultima sută de metri. Ultimul sondaj realizat pentru Capitală arată că Firea este pe primul loc în intențiile de vot ale bucureștenilor.

Astfel, Gabriela Firea este prima în topul preferințelor alegătorilor cu un procent de aproape 50%. Ea este urmată de Nicușor Dan, cu un procent de 35%, apoi de fostul șef al statului Traian Băsescu, care are un procent de 15%.

author avatar
Eli Dan Davidescu
482 afisari

14 COMENTARII

  1. Gaberila Firea NU este ” prima in topul preferintelor alegatorilor ”, Petre Datculescu , directorul IRSOP ( cel care a facut sondajul mincinos ), este un mai vechi prieten al …presedintelui Ion Iliescu , inainte de 1989 era activist al CC al PCR , coleg de structura cu Ion Iliescu . Este cel care a scapat de sub control un sondaj secret comandant de Iliescu si ajuns in posesia ziarului ” Ziua ”, un sondaj care merita citit si azi , aparut in 24 iulie 2004 , HotNews -” SONDAJ SECRET IRSOP . 85 % DINTRE CETATENI CONSIDERA PSD-ul UN PARTID DE CORUPTI”

    • Daca as alege intre un corupt si unul care isi vinde familia pe un euro si se mândrește cu funcția de călău al României, as alege corupția in locul trădării. Mai dorele, pana una alta porecla lui Nicușor Dan de niste ani buni, este plicusor ban, deci firea nu are nici o porecla de a se vinde pe bani, in schimb spartul asta in portbagaj de Nicușor, este mare iubitor de bani prin șantaj. Dar idioțenia ta si tu, nu puteți depăși stadiul de sluga si sa judeci cu propriul creier, oricât ar fi el de mic

      • Au apărut si membri marcanți ai lgbt, stimabilul care este spart in portbagaj, începe cu aceiași placa ca Rusia il freaca si lui nu ii place, ca prefera doar maciuci franțuzești si germane. Mai halitor de sloboz, ce iti vinzi bunicii pentru o puta, nu ne lași cu aberatiile tale? Cand nu iti convine de o părere, ataci lumea cu Rusia si cu ma-ta care ii pare rau ca nu te a avortat. Dar este tipic fatalailor ce isi umbla in fundul Curții, cam toti au aceiași problema, frustrarea

  2. Republica .ro , ieri , 24-09-2020 , articol de Cristian Tudor Popescu ” ALEGERILE CARE VOR INFECTA ROMANIA ” : ” Pentru ca sunt gazetar , n-o sa va spun , n-am facut-o niciodata , cu cine sa votati . Pot , cel mult , sa comunic CU CINE NU VOI VOTA EU . NU VOI PUNE STAMPILA PE PRIMARUL ACTUAL , GABRIELA VRANCEANU FIREA . De ce ? Pentru ca traiesc in Bucuresti si am inca ochi sa privesc in jur , urechi sa aud , nas sa miros , piele sa simt -raceala apei calde , creier sa rationez , dupa cei 4 ani cu Firea . STIU CE-I ASTEAPTA PE BUCURESTENI IN CAZUL UNUI ALT MANDAT CU MADAM CARNAT ; SI CU MITICA DRAGOMIR , PETRE ROMAN , ANGHEL IORDANESCU IN CONSILIUL GENERAL . SI PE LOCUITORII INTREGII ROMANII , caci victoria in alegeri a doamnei in cauza inseamna si impunerea ei in fruntea PSD . Gabriela Firea este PSD , a fost dintotdeauna ” membra cu sufletul ” a acestui CERNOBIL AL POLITICII ROMANESTI , PARTIDUL CEL MAI NOCIV PENTRU TRECUTUL SI VIITORUL ROMANIEI ”…….” Doamna Sarmanmat s-a aruncat intr-o batalie piept in piept cu sefa PSD , premierul Dancila , pentru candidatura la Presedintie ”

    • Mai lache flaușat, același cpt spune clar despre plicusor ban, un corupt, si ceea ce a facut cu acel “câine” se cheamă trafic de influența. Imi citezi o fițuica total antinațională, ce nu mai devreme de o saptamana sărise de cur in sus cum de ue vrea taxarea unor multinaționale. Pe scurt, sa plătească sclavul de roman taxe mai mari si multinaționalele nimic. Asta denota cat iti pasa tie de România, de fapt un alt călău ce ar șterge țara asta de pe harta, poate, poate primește câțiva arginți

  3. Nu va mai ciondaniti degeaba,tableta si STS-ul vor stabili rezultatul tuturor alegerilor,de-acum si-n vecii vecilor,aleluia.Pe ce se bazeza „Guvernul meu”care-si bate zilnic joc de Tara si de romani,facandu-ne sa intelegem ca ei vor stapani Romania,”dupa alegeri” ?.Cine are urechi sa auda,cine are creier,sa priceapa.Isi dau zilnic cu tesla in ….. si-n drepturile noastre,dar tot cresc „in sondaje”.Iar „opozitia”doarme pe ea,”n’avede,n’aude,nu stie ce trebuie facut”.Tara de hoti si de prosti.

  4. Pai gata SRI, STS, SIE au primit ordinul pe unitate ! va duceti aminte cand Videanu primea voturile direct de la STS in sediul PD-L, deci posibil este !

  5. Bravo spartule, bine ca recunoști cat iti pasa tie de România. Ce sa ii pese unui lingău de Suli germane de acest popor? Unul care înghite sloboz de la francezi si la popou de la nemții. Mai nou toate fetițele isi dau cu părerea. Mai ti se vad cosițele prin fusta scurta pe care o porți. De cand pana cand toti bulanetii au prins grai? Mal lache flaușat, fmm de lache, nu fut barbati, asa ca scuteste-ma

  6. ne trebuie gaozari si la primaria generala acum, ca aia de la guvern nu ne ajung
    mai ales ca plicuosr dam e omul lui soros, el e o iuda, iubitori de interlopi, farsor, un pederastru cu fata aia de semafor

  7. 20:01 , 17:31, 19:30 si 10:09 : postarile disperate ale troll-ului mancurt stalinist CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , ultimele bashini ale gaozarului de pe malul stang al Nistrului inaintea DEZASTRULUI PSD !

  8. Comisarul . ro , astazi , 26-09-2020 , ora 09:53 : ” PSD , IN PRAGUL REVOLTEI ! SE PREGATESTE DEBARCAREA LUI CIOLACU SI EXCLUDEREA GABRIELEI FIREA !” ” PSD FIERBE DEJA ! SONDAJELE INTERNE INDICA O INFRANGERE ISTORICA LA SCRUTINUL DE DUMINICA . PSD VA INREGISTRA CEL MAI MIC SCOR DIN ISTORIE LA ALEGERILE LOCALE !”

  9. Proasta asta crede ca vorbeste cu copii instituționalizați . Iata ca si Pezdeleu are o Udrea.

  10. Masura calitatii sarmei o reprezinta huiduiile de pe Arena cand a venit Simona cu Garos. Deci acolo e.

  11. Plicusor este un dezastru el ca om, nu mai vorbesc sa conduca Primaria Generala, ca ne-am duce cu toti in jos

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger