AcasăPoliticaGabriel Zetea şi George Simion, aproape să se ia la bătaie din...

Gabriel Zetea şi George Simion, aproape să se ia la bătaie din cauza salariilor demnitarilor. SCANDAL uriaș în Parlament!

George SimionGabriel Zetea şi George Simion, aproape să se ia la bătaie din cauza salariilor demnitarilor. SCANDAL uriaș în Parlament!

Președintele AUR, George Simion, și deputatul PSD, Gabriel Zetea, au fost aproape să se bată marți, 27 septembrie, în şedinţa comisiei de muncă din Camera Deputaților în care se dezbătea proiectul de majorare a salariilor demnitarilor și primarilor.

Zetea a propus în comisie ca majorarea salarială să se aplice doar pentru primari şi să se elimine la parlamentari.

Simion i-a făcut „slugi”

„Vă cresc salariile voastre, slugilor voastre de partid”, a răspuns Simion, pe acelaşi ton ridicat.

Ăla de la ANRE are 12.000 de euro, vreţi să le măriţi tot lor, tot la ăştia, tot la demnitari”, i-a spus Simion deputatului PSD, iar social-deocratul l-a asigurat că vrea doar să majoreze salariile primarilor.

„Tu poţi să trăieşti cu 2.000 de lei? George, vrem să le creştem salariile oamenilor, George, cresc salariile oamenilor”.

„Vă creşteţi vouă salariile, vouă, activului de partid”, a intervenit şi Dan Tănasă, de la AUR. „Pe primarii ăştia îi scoală cineva din pat, noaptea la ora 3, şi îi forţează să se ducă primari? Nu vă e ruşine? Unul din trei români lucrează pe 1.500 de lei şi vor vreţi să creşteţi salariile la primari”, a afirmat Tănasă.

George Simion a stins lumina în sală

Parlamentarii bat în retragere și nu își mai majorează salariile. De aceste creșteri vor beneficia doar aleșii locali. Amendamentul a trecut cu 11 voturi împotrivă, ale USR și AUR.

Faceți economie un pic! Pe români îi puneți să facă economie, nu v-ar fi rușine! Vă măriți salariile, dar poate vă luăm și scaunele”, a spus George Simion, după care a oprit lumina.

Raportul intră la votul plenului Camerei Deputaţilor, for decizional în acest caz, care a generat un întreg scandal săptămâna trecută prin forma adoptată în Senat.

author avatar
Andrei Ștefan
682 afisari

23 COMENTARII

  1. Zeta știe, ca este un gărgăriță ca și impistorul ciolacu imp cu PSD, care a vândut țară și,ar mai suge ceva cașcaval de pe spinarea cetățeanului, conștient fiind ,ca nici dragu nu mai alege pleava asta politica mincinoasa ,ma mir ,ca maramureșeni îl suporta pe un asa nascarici

  2. Corect. Aici are dreptate croncanul de la AUR.
    Și uite așa cresc în sondaje.

    PÎNĂ UNA, ALTA, IMPORTANT ESTE SĂ DISPARĂ DEVIANȚII DE LA PLUSEREA!

  3. circ pentru fraieri , simion pina acum a facut propaganda pentru psd , ne spunea ca virgil popescu este cauza dezastrului adica exact ce le convine mafiotilor din psd , pnl , udmr , usr care se ascund in spatele lui popescu . psd l-a salvat de doua ori pe popescu dar simion nu vede , face doar ce stie , balci cu celalalt din psd cu aspect de boschetar nebarbierit ,zetea . nu mai pun botul la gargara lor . apropos simioane ai uitat de Mintia , ti-a spus securitatea sa inchizi subiectul si sa treci pe circ ?

  4. Ciolacul crede ca va mai fi ales vreodata
    El si Zetele sale deviate de la normal
    Bai puslama nebuna ,bai Zete drogata
    Nu mai ai rusine bai basina de cal!

    Absolvent la particular care nu stie
    Tabla inmultirii .Cine te-a ,,ales”sa ne reprezinti
    Si mai ales pe cine sustii tu dihanie sue
    Social-democratia e despre ciocoii perfizi?

    George Simion a fost student eminent
    La stat nu la universitati ca a ta o de fantoma
    Bai stoarfa ciocoista coboara-n prezent
    Sau pleaca la un partid de ciocoi, bai scursura ,bai voma!

    Ne duceti cuzaharelul, adunatura de prosti
    Va faceti si va dati de ceasul mortii
    Ca sunteti social -democrati si ne aparati
    De hienele lacome si de coltii de orcii!

    Dar se vede clar ca-l lingeti pe sas
    Si va e frica de puscaria de hoti
    Burdihanele voastre pe primul loc au ramas
    Ce va pasa voua de amaratii iloti!

    Bai Zeteo ,noi avem legi de partea noastra
    Iar voi bai zdrente va faceti ca ploua,nu stiti
    Ne tineti cu trei lulele sa platim facturile voastre
    Bai jigodii vandute ,secaturi ,politruci!

    Partidul Aur e speranta noastra
    Nu e extremist ,extremisti sunteti voi
    Extremistii spoliaza poporul si tara
    Si tin cetatenii in minciuni si noroi!

    Extremisti sunteti voi cu aliatii vostri
    Care au ucis unsprezece mii de suflete
    Extremist e sasul si partidul maghiar
    Cel ce esuat tara ,extremist se numeste!

  5. Parlamentul din Bucureşti este o adunătură de escroci + hoți + mincinoşi + dobitoci + drogați + bătăuşi + semianalfabeți + pui de bețivani + scroafe turbate….
    Adică aleşii noştrii, crema României

    • gunoaie,borfasi,derbedei, javre si lichele. Sa vina comunistii sa le aplice justitia la stuf si la Poarta Alba. Justitia de pe vremuri nu asta facuta de ei care le da la furtisag cu suspendare. Nesimtititi si nerusinati, stau in ce=a construit Ceausescu. Sa vanda si sa fure ce-au facut ei,adica nimic ,nu munca poporului in timpul comunismului.

    • O explicatie mai tampita a PSD nu am mai vazut !
      Zic ca am dat la pensionari o groaza de bani sa le marim si la amaratii astia de primari cu 1500 lei.Pai, cu atat au crescut pensiile? Pai, cu atat au crescut si salariile din 2018? Le -a dat la bugetari, in anul 2022, 1/4 din cat trebuia sa aiba in 2022 !
      Sa taca dracu din gura . O sa le scada procentu’ la vot pana la 10%.

  6. @ Și Ceaușescu v-a ținut în frig și a fost plimbat și cu caleașca regală prin Londra, ? Guvernatorul BNR v-a recomandat să beți ceai, ?

  7. Respect si succes pentru George Simion si Partidul AUR care lupta impotriva gunoaielor penale PNL si PSD

  8. Simioane isi bate joc securitatea de tine , te pune sa faci spume la tv dupa care te trimite in parlament sa votezi invers . ai spus ca nu trebuia inchise minele si termo si tu ai votat pentru inchiderea lor , cu salariile la fel . nici nu ati ajuns la putere si mintiti ca porcii mai rau ca usr , de fapt sinteti usr.2 securisti sinteti toti .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger