AcasăPoliticaFOTO. Ciolacu i-a scris cancelarului austriac. „Trebuie să veniți în România și...

FOTO. Ciolacu i-a scris cancelarului austriac. „Trebuie să veniți în România și să vă convingeți”

(sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Marcel Ciolacu, al treilea om în stat, în calitatea sa de președinte al Camerei Deputaților, dar și lider al PSD-ului, i-a adresat o scrisoare oficială șefului guvernului de la Viena, Karl Nehammer. Ciolacu spune că românii merită să facă parte din Schengen și ar vrea ca oficialul austriac să vină în România să se convingă de „eforturile țării noastre”.

Ciolacu a adus în discuție, între altele, faptul că România a găzduit un număr semnificativ de refugiați care au fugit din calea războiului din Ucraina.

„Să vadă cum transportăm milioane de tone de cereale pe șosele românești”

„România și românii merită să facă parte din Schengen! Este ceea ce i-am transmis cancelarului austriac, Karl Nehammer, printr-o scrisoare oficială și prin intermediul presei austriece! L-am invitat în România să se convingă singur de eforturile țării noastre și ale poporului nostru.

Trebuie să vadă cum este să fii în prima linie de apărare a Europei în războiul cu Federația Rusă. Să vadă ce înseamnă sute de kilometri de graniță comună cu Ucraina și Republica Moldova. Să vadă cum România a găzduit sute de mii de refugiați, majoritatea mame cu copii fugind din calea morții. Să vadă cum transportăm milioane de tone de cereale pe șosele românești și prin Portul Constanța. Să vadă cum am asigurat energie pentru ca frații noștri de peste graniță să nu înghețe de frigul la care îi condamnase Putin!”, a transmis Marcel Ciolacu, vineri, 16 decembrie, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

Ciolacu: „Austria este sigură și datorită României”

(sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

Ciolacu a ținut să-i transmită cancelarului de la Viena faptul că „românii sunt la fel de europeni ca austriecii”. „Împărtășim aceleași valori și aspirații, iar companiile austriece dezvoltă afaceri profitabile în România. Dacă decizia dumneavoastră ar fi fost corectă, România trebuia astăzi să beneficieze de solidaritatea europeană fiind tot mai integrată cu restul Europei”, a mai scris Ciolacu pe rețeaua de socializare.

Pe finalul mesajului său, liderul PSD face din nou referire la invitația adresată înaltului oficial guvernamental austriac, aceea de a veni la noi în țară, să vadă cu ochii săi cum stau lucrurile. „Trebuie să veniți în România și să vă convingeți de faptul că austriecii se pot bucura în liniște la târgul de Crăciun de la Viena și pentru că România, și aliații săi din NATO muncesc zi și noapte pentru a asigura securitatea și stabilitatea acestei regiuni. Austria este sigură și datorită României, domnule Cancelar!”, a conchis Ciolacu.

Herrn Karl Nehammer_15.Dezember 2022
262 afisari

16 COMENTARII

    • Mai date-n p izda matii Ciolacule! Austria se pisa pe tine si tu scrii scrisori! . Tradatorul de la cotroceni ne sfatuieste sa renuntam la boicot.
      Bah eu imi tin banii in ce banca vreau, alimentez cu benzina unde vreau si mananc ce vreau.
      Orice numai sa nu fie din austria.

  1. Ca romanii sa merite sa faca parte din Schengen trebuie mai intai sa-l suspende pe Iohanis.

    • Doar sa-l suspende? Asta a vandut copii si a furat case. Usor poate ajunge la puscarie ptr 15 ani!

  2. Toata lumea a acceptat ca motivele invocate de Austria , sint pretexte invocate pentru alte afaceri , si ciolacu , prostu satului vine parca cazut din copac in cap si iarasi se milogeste la hammer , vina karl sa vezi , ce cinstiti sintem , vino sa vezi nu stiu ce si nu stiu cum ! huooooo milogilor !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger