AcasăPoliticaFostul primar dezvăluie tot! „S-a descoperit ce-i lipsea cel mai mult Sectorului...

Fostul primar dezvăluie tot! „S-a descoperit ce-i lipsea cel mai mult Sectorului 1” – FOTO

Fostul primar dezvăluie tot! „S-a descoperit ce-i lipsea cel mai mult Sectorului 1” - FOTO (foto: Facebook/Dan Tudorache)

Dincolo de îndelung discutata și supărătoarea problemă a gunoaielor din sectorul 1, în urbea în fruntea căreia se află Clotilde Armand s-au montat ceva borduri.

Dezvăluirea privind „operațiunea” denumită sugestiv „noua borduriadă” vine chiar de la Dan Tudorache, fostul primar al sectorului 1. Care remarcă, pe un ton ironic, că după ce s-a analizat situația, administrația locală de sub oblăduirea primăriței Armand a decis să se treacă la montarea de borduri.

(foto: Facebook/Dan Tudorache)

„În urma unei atente analize, s-a descoperit ce-i lipsea cel mai mult Sectorului 1: niște borduri! Și a început noua „borduriadă„”, a scris Tudorache, pe Facebook, în dreptul unor fotografii din care reiese că au surprins situația constată joi, 16 iunie, pe Bulevardul Kiseleff.

În poze se văd câțiva muncitori care lucrează, dar și un utilaj folosit în construcții.

(foto: Facebook/Dan Tudorache)
(foto: Facebook/Dan Tudorache)

Tudorache: Madamarmand aruncă fumigene pe Facebook, cu „mari realizări”

Semn că nu scapă din ochi situația din sectorul pe care l-a condus până în urmă cu aproape doi ani și cu atât mai puțin postările de pe Facebook ale lui Clotilde Armand, prin intermediul cărora aceasta își anunță „realizările”, Tudorache postase, în urmă cu două săptămâni, și o reacție la un mesaj triumfalist venit de la primărița de sector.

Cu tot cu câteva aspecte de la care a dat de înțeles că ar trebui să răspundă „Madamarmand”.

„În lipsa rezultatelor concrete, vizibile pentru cetățenii sectorului pe care îl păstorește, Madamarmand aruncă fumigene pe Facebook, cu „mari realizări”.
Cel mai recent exemplu este cel cu amenajarea spațiului aflat la intersecția străzii Jiului cu Bd. Poligrafiei.

Pentru exact 3 bănci reciclate, care încă aveau graffiti pe ele, 3 coșuri de gunoi și trei alei cu pietriș, aproape impracticabile, Madamarmand face mult zgomot. Pentru nimic, aș spune eu. Însă aș fi interesat să aflu următoarele:
– cine și cum a finanțat această amenajare, având în vedere că terenul respectiv face parte din domeniul public al Municipiului București, nu al Sectorului 1.
– de ce minte că timp de 10 ani locul a fost în paragină, când până nu demult (probabil până la începerea lucrărilor de amenajare) aici a fost o platformă betonată pe care se aflau trei „clopote” de reciclare ale Romprest.
– ce înseamnă acțiunea de identificare a tuturor locurilor „abandonate/neamenajate pentru a le pune în valoare și a le reda comunității locale”, pe care a cerut-o celor de la ADP.

Include și proprietăți private? Că pe cele ale PMB-ului le va epuiza rapid.
În rest, numai de bine”, scria Dan Tudorache, pe Facebook, în 3 iunie.

author avatar
Andrei Coman
446 afisari

6 COMENTARII

  1. Ba nu știu cum, când era Tudorache care fura în stânga și dreapta, condamnat penal pe care îl pupați în pl, nu ftea pe imeni de sector 1. Acum ca nu se mai poate ciordi asa ușor, hopa, toți, inclusiv penalul și fituica National și Budeanca creatoare de moda PSD, săriți de cur în sus ca vine apocalipsa. Dar ani de zile cât se fura ca în codru din cel mai bogat sector nu v-a durut în cr de nimic.

    Cum spunea Budeanca, marș de aici!

  2. & Un spațiu verde deschis vizitatorilor, de dimensiuni încăpătoare, cu alei, unde să își amplaseze statuile realizate după gustul propriu și din resurse proprii și atrase, toți aceia care consideră că ar trebui să aibă cel puțin o statuie și încă nu a fost realizată, putând să se încaseze și o taxă de amplasare ,simbolică, după modul de organizare al aleilor și în funcție și de importanța activității realizate și dimensiunile statuilor, ?

  3. & Și cu eventuale posibilități de extindere a spațiului verde, la solicitarea doritorilor , pentru a nu fi înghesuite statuile și a putea fi privite, mai bine, ?

  4. & Eventual se pot organiza și licitații deschise pentru locurile de amplasare a statuilor, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger