AcasăPoliticaFostul primar a primit un mesaj SINISTRU, de amenințare! Dan Tudorache: „S-a...

Fostul primar a primit un mesaj SINISTRU, de amenințare! Dan Tudorache: „S-a ajuns prea departe!”

Fostul primar al sectorului 1, Dan Tudorache, s-a confruntat cu o situație reprobabilă, în urma căreia actualul deputat PSD nu doar că a ținut să transmită un mesaj public, dar e decis să și meargă la poliție.

E vorba despre un mesaj de amenințare, la adresa sa și a familiei. Ce ține de votarea certificatului verde.

„Am primit azi acest mesaj, care îmi demonstrează o dată în plus că s-a ajuns prea departe! Am mai declarat de câteva ori că nu voi vota certificatul verde, dar nu din motive de acest gen.

Nu sunt deloc intimidat de amenințări și sunt hotărât să fac plângere la poliție”, a transmis Tudorache, marți seară, prin intermediul paginii sale de Facebook, unde a postat și mesajul primit.

Tudorache: NU VOI VOTA PENTRU CERTIFICATUL VERDE, indiferent care va fi decizia luată în partid

De altfel încă de zilele trecute, Dan Tudorache subliniase că nu va vota pentru certificatul verde, anunțând că a stat de vorbă cu oamenii pe acest subiect îndelung dezbătut în ultima vreme.

„În momentul în care un parlamentar încetează să îi mai reprezinte pe cei care l-au votat, mandatul lui, măcar din punct de vedere moral, este alterat. Desigur, există scuza la îndemână „am respectat decizia partidului”, dar e doar o scuză, iar legătura cu electoratul e ruptă. Uneori ireversibil.

Așadar, revin pe subiect și declar public, încă o dată, că NU VOI VOTA PENTRU CERTIFICATUL VERDE, indiferent care va fi decizia luată în partid, dacă se va lua o astfel de decizie.

Majoritatea covârșitoare a celor cu care am discutat, mi-au trimis mail, m-au sunat la telefon sau au comentat pe această pagină mi-au cerut acest lucru.

Și vă spun acest lucru din postura unui om care s-a vaccinat, care respectă regulile impuse de pandemie și care este beneficiarul unui asemenea document. Tot ce vă rog este să aveți grijă de voi, să fiți responsabili, pentru că sănătatea este cel mai important lucru. Nu certificatul.”, scrisese Tudorache pe aceeași rețea de socializare, în 10 noiembrie.

Citiți și: BREAKING NEWS: Certificatul verde la locul de muncă NU a trecut de votul senatorilor/ UPDATE Cîțu, prima reacție: „Vom continua la…” – VIDEO 

author avatar
Andrei Coman
522 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger