AcasăPoliticaFostul premier Tudose, acid la adresa lui Cîțu: ”Efectele secundare ale vopselei...

Fostul premier Tudose, acid la adresa lui Cîțu: ”Efectele secundare ale vopselei de păr?!?”

Fostul premier Tudose, acid la adresa lui Cîțu: ”Efectele secundare ale vopselei de păr?!?”

Nici bine nu apucase să iasă actualul șef al Guvernului la declarații, luni, la finele maratonului de vaccinare din Capitală, cu referiri la ”rezultate excepționale”, ”fantastice” și cu noi referiri la ținta anunțată de a se ajunge la 5 milioane de persoane vaccinate, la 1 iunie, că fostul premier Mihai Tudose a reacționat.

E drept că subiectul l-a constituit o altă parte a declarațiilor pe care le-a făcut Florin Cîțu în cadrul conferinței de presă de luni, și anume cea referitoare la apropiata plecare a lui Florin Cîțu la Bruxelles, pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență, cunoscut mai degrabă drept PNRR.

Social-democratul Tudose a luat la puricat, în termeni vădit ironici, spusese premierului Cîțu. ”Efectele secundare ale vopselei de păr?!?

Declarație Cîțu: Vom fi printre puținele țări din UE care vor atrage toți banii pe PNRR.
Halucinant, nu e așa? El nu e în stare să însăileze o lucrare cu care să reușească ,,să treacă clasa” și se bate pentru Nobel….. O vorbă din bătrâni spune că atunci când Dumnezeu vrea să te pedepsească, întâi îți ia mințile…

Înțeleg că în cazul lui a cam început……”, a scris Mihai Tudose, pe pagina sa de Facebook.

Planul căruia îi dăduse glas Cîțu

Pe lângă planul referitor la derularea și pe mai departe a campaniei de vaccinare antiCOVID în ritm cât mai alert, premierul dezvăluise care e obiectivul în privința PNRR-ului.

”Voi pleca la Bruxelles zilele următoare. Pandemia va trece, avem dozele şi va trece această situaţie şi trebuie să ne gândim la cum accelerăm creşterea economică în perioada următoare. Soluţia pe care o avem acum este de a avea un PNRR de succes, să atragem cei 29,2 miliarde – şi vă spun că se poate – şi eu cred că vom fi printre singurele ţări din Uniunea Europeană care vor atrage toţi aceşti bani”, a fost auzit spunând Cîțu, în fața presei.