AcasăPoliticaFostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, și-a anunțat decizia: ”Unii au înțeles...

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, și-a anunțat decizia: ”Unii au înțeles greșit”

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, și-a anunțat decizia: ”Unii au înțeles greșit” (sursa foto: Facebook/Traian Berbeceanu)

La nici două săptămâni de la plecarea sa de la Prefectura Capitalei, Traian Berbeceanu și-a anunțat, luni, revenirea în Partidul Național Liberal.

Trecând în revistă motivul pentru care a părăsit, temporar, rândurile formațiunii politice conduse de către fostul premier Orban, Berbeceanu a făcut public faptul că a ales să se întoarcă în cadrul Organizației Deva a Partidului Național Liberal.

În luna octombrie a anului trecut domnul prim ministru Ludovic Orban mi-a propus să preiau funcția de Prefect al Capitalei, iar prevederile de la acea dată a Codului Administrativ au impus demisia mea din P.N.L. Am făcut-o cu strângere de inimă… Unii au înțeles greșit faptul că nu mai eram membru de partid, chiar au crezut că, de dragul unei demnități publice, aș putea să-mi schimb opțiunea politică. S-au înșelat!

În acest weekend am avut bucuria de a solicita revenirea în PNL – organizația Deva, pentru mine fiind singura alternativă politică cu adevărat serioasă”, a ținut să transmită Berbeceanu, prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook.

Alin Stoica, noul prefect

Totul s-a întâmplat la câteva zile de când a fost instalat succesorul său în fotoliul destinat prefectului Bucureștilor, funcție pe care Berbeceanu a ocupat-o doar aproximativ patru luni, până să fie schimbat. Alin Stoica este noul prefect al Capitalei.

De altfel, la plecarea din fruntea Prefecturii, Berbeceanu a ales să le transmită un mesaj celor din echipa alături de care a lucrat în scurtul mandat. DETALII AICI.

author avatar
Cristina Stefan
554 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger