AcasăPoliticaFostul ministru nu-l iartă pe Cîțu. Stelian Ion: ”L-am văzut cum în...

Fostul ministru nu-l iartă pe Cîțu. Stelian Ion: ”L-am văzut cum în momente-cheie se retrage, dă telefoane şi…” – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Stelian Ion)

Recent demis de către Florin Cîțu din echipa guvernamentală, Stelian Ion, fostul ministru al Justiției, l-a caracterizat tranșant pe actualul premier pe care cei de la USR PLUS au anunțat în câteva rânduri deja că îl vor plecat de la Palatul Victoria.

Fostul ministru USR PLUS l-a săgetat pe actualul șef al Executivului, despre care a spus că ”nu îi aparţin toate deciziile”.

”Din punctul meu de vedere, Florin Cîţu este un pseudo-lider, nu este un lider, este un conducător foarte slab, e problema celor din PNL ce conducători îşi aleg, nu ne interesează pe noi, dar când vorbim de Guvernul României este clar că nu îi aparţin toate deciziile şi stă mai mult pe telefon să se consulte. Cu cine se consultă ar trebui să îl întrebaţi pe domnia sa. Dar am observat că nu are autonomie, aşteaptă tot timpul indicaţii preţioase de la alţii şi este un lider foarte slab”, l-a caracterizat Stelian Ion pe Florin Cîțu, luni, într-o intervenție la Digi24.

Ion: Dă telefoane şi aşteaptă „lumină” din altă parte

Nu au fost singurele săgeți îndreptate din direcția fostului ministru al Justiției către liberalul aflat la cârma Guvernului. Fostul reprezentant al Executivului susține că l-ar fi văzut pe prim-ministru reacționând astfel, nu oricând, ci în momente-cheie.

”L-am văzut cum în momente-cheie se retrage, dă telefoane şi aşteaptă „lumină” din altă parte. (…) Momente cheie – când sunt puse chestiuni fierbinţi, să spun așa, cu PNDL-ul Anghel Saligny a fost unul din momente, ultimul de fapt, dar au mai fost și altele, de-a lungul timpului”, a afirmat Stelian Ion.

De altfel, de la acest subiect au apărut, săptămâna trecută, și primele nemulțumiri la nivelul USR PLUS – VEZI AICI, sporite de decizia anunțată de Florin Cîțu – cea privind revocarea lui Stelian Ion de la șefia MJ.

536 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger