AcasăPoliticaFostul ministru Costel Alexe, în vizorul ANI. A fost sesizat Parchetul

Fostul ministru Costel Alexe, în vizorul ANI. A fost sesizat Parchetul

sursa foto: Costel Alexe/Facebook

Costel Alexe, fostul ministru al Mediului, actualmente președinte al Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, a intrat în atenția ANI.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (Parchetul General) în cazul lui Alexe.

Sesizarea vizează posibila săvârşire de către fostul ministru al Mediului a infracţiunii de fals în declaraţii.

N-ar fi declarat un împrumut de peste 100.000 de lei

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența unor indicii referitoare la posibila săvârșire de către ALEXE COSTEL, fost Ministru al mediului, apelor și pădurilor a infracțiunii de fals în declarații prevăzută de art. 326 din Codul Penal.

Persoana evaluată nu a declarat în declarațiile de avere depuse în anul 2020, împrumutul în valoare de 107.600 Lei, reprezentând creditarea unei societăți comerciale în cadrul căreia soția acestuia deținea calitatea de asociat și funcția de administrator” – se precizează într-un comunicat al ANI transmis vineri, 17 noiembrie.

Citiți și: EXCLUSIV! De ce a descins Ciolacu la Iași!

Costel Alexe a fost ministru al mediului, apelor și pădurilor în perioada 4 noiembrie 2019 – 5 noiembrie 2020. În prezent, este președinte al Consiliului Judeţean Iași.

author avatar
Andrei Coman
311 afisari

5 COMENTARII

  1. ASTA PARCA MAI FURASE SI NISTE TABLA ACUM CATIVA ANI SI NU A PATIT NIMIC.ASA JUSTITIE…DE TOT RAHATUL.

    • Legile lui Murphy: „Justiţia se îndreaptă cu precădere spre cei săraci şi fără bani!” Şi libertatea se cumpără nu-i aşa?

  2. Toata mafia fsn(psd udmr pnl minoritari) ar trebui urmărită încă de la lovitura de stat din ’89!Au furat mii de miliarde din averea romanilor .Dar organele se fac ca lucreaza si au ajuns printre cele mai bogate entități din lume (prin santaj si înțelegeri mafiote ).

  3. Bagati-l dracu la pușcărie pe golanul asta! Statul de drept îl tot fereste de pus arie deși a furat că în codru, pe spezele noastre… Luati-i toata everea obținută fraudulos…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger