AcasăPoliticaOmul lui Dragnea, dezvăluiri incendiare: „Vom recupera PSD-ul din mâna academiștilor SRI”

Omul lui Dragnea, dezvăluiri incendiare: „Vom recupera PSD-ul din mâna academiștilor SRI”

liviu dragneaFosta mână dreaptă a lui Dragnea, dezvăluiri incendiare: „Vom recupera PSD-ul din mâna academiștilor SRI”

PSD s-a „schimbat la față” și se prezintă drept un partid nou, o dată cu venirea lui Marcel Ciolacu în fruntea social-democrației. După ce a devenit președintele PSD cu acte în regulă, Ciolacu i-a executat pe locotenenții lui Liviu Dragnea, lăsându-i fără funcții importante.

Concret, nume grele ale partidului, nume care au scris istorie în PSD și care au ocupat poziții cheie în mandatele precedente au rămas pe afară.

Liviu Dragnea își ia PSD-ul înapoi?

Surprinzător și nu prea, dar mai toți au sau aveau legături strânse cu fostul președinte al partidului, Liviu Dragnea, aflat acum în închisoare.

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, susține însă că Liviu Dragnea, care ar putea ieși de după gratii la jumătatea acestui an, își va recupera PSD-ul.

Codrin Ștefănescu neagă „zvonurile” privind plecarea la un alt partid

Au apărut zvonuri privind plecarea noastră la un alt partid! Sunt false! Eu cred în continuare că ne vom recupera PSD-ul din mâna academiștilor SRI! Și că vom reveni la mesajele publice pe care oamenii le asteaptă de la noi.

Că vom deveni din partid-moluscă și predat noii puteri, din nou partid al oamenilor curajoși! Iar Liviu Dragnea când se va întoarce acasă, în primul rând trebuie să se ocupe de sănătatea sa! E obligatoriu să facă asta! Sper că am lămurit acum situația!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Codrin Ștefănescu face referire la o informație apărută în presă potrivit căreia lui Liviu Dragnea i se pregătește un nou proiect politic. Este vorba de PER, partid care a strâns mai mulți foști lideri PSD, apropiați de Dragnea.

author avatar
Andreea Vlad
906 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pentru situatia de acum a PSDului sunteti voi de vina Ati tacut de frica alogenului acesta infumurat iar el v a aranjat cum a vrut

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger