AcasăPoliticaFost premier, reacție după aflarea primelor rezultate în Capitală: ”Va fi o...

Fost premier, reacție după aflarea primelor rezultate în Capitală: ”Va fi o babilonie în Bucureşti” – VIDEO

Săgeți către partidul condus de Ludovic Orban: ”Pentru PNL, școlile sunt doar secții de votare”

După ce au fost făcute publice primele cifre ale exit poll-urilor prezentate la scurtă vreme de la închiderea urnelor, la ora 21, au apărut și primele reacții la nivel politic.

Comentând pe marginea celor dintâi rezultate aflate duminică seară, care îl indicau pe Nicușor Dan drept câștigător al cursei pentru Primăria Generală (VEZI AICI), fostul premier social-democrat Victor Ponta, actualmente lider al Pro România, nu a părut prea optimist în privința situației de la vârful Capitalei. ”Mie îmi pare rău că n-a câştigat doamna Firea, pe dl Nicușor Dan nu l-am votat, dar îi urez succes. (…) La cum au început lucrurile în seara asta, probabil că o să avem patru ani de negocieri. Ştiu că şi domnul Nicuşor Dan e un om mai rigid, ca să zic așa, PNL-iştii vor ei să ia toţi banii, USR-iştii se ceartă cu PLUS-ul. (…) Va fi o babilonie în Bucureşti şi noi, cei care locuim aici, probabil că o să avem de pierdut”, a declarat Ponta, la România TV.

Pe de altă parte, Gabriela Firea a transmis un mesaj, din care reieșea că așteaptă ziua de luni pentru a afla date oficiale despre rezultatul scrutinului din 27 septembrie. DETALII AICI.

513 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger