AcasăPoliticaFost ministru al Muncii, replică usturătoare: „Iar i-a crescut lui Superman-Cîțu economia/Așa...

Fost ministru al Muncii, replică usturătoare: „Iar i-a crescut lui Superman-Cîțu economia/Așa e când pui un premier prăfuit!”

(sursa foto: facebook/Marius Budăi)

Anunțul pe care l-a făcut Florin Cîțu, miercuri, pe o rețea de socializare, în care scrisese, între altele, că „economia României crește, parametrii economici generali se îmbunătățesc”, nu a fost trecut cu vederea în PSD.

Deputatul social-democrat Marius Budăi, fost ministru al Muncii, a reacționat ironic la adresa lui Florin Cîțu, folosind apelativul „Superman”, atribuit premierului interimar. „Iar i-a crescut lui Superman-Cîțu economia, ne anunță prăfuitul (așa cum i-a zis Orban) încă de la prima oră”, a scris Budăi, pe Facebook.

(sursa foto: facebook/Marius Budăi)

În acest context, fostul ministru social-democrat nu scapă din vedere nici spusele lui Sorin Cîmpeanu. „Pe semne (sic!) că ministrul Educației nu a apucat să simtă creșterea lui Cîțu, din moment ce a anunțat că nu mai are bani de salarii pentru profesori. Mai știți cum ne acuzau pe noi, lună de lună, că nu mai avem bani de salarii!? Noi am avut, ei nu! Tot așa ne acuzau că ne împrumutăm prea mult, dar ei au dus datoria publică la peste 50% din PIB.

La fel ne acuzau că nu ne vom încadra în deficitul de 3% din PIB (am făcut-o), dar ei l-au dus la 10% din PIB. Și, cu toate acestea, nu au sprijinit mediul de afaceri, nu au mărit alocații, salarii și pensii, iar acum nu mai au nici bani să le plătească. Așa e când pui un premier prăfuit!”, susține Budăi.

Cîțu: Economia României crește, parametrii economici generali se îmbunătățesc

Reacția deputatului PSD vine pe fondul mesajului în notă pozitivă transmis de Cîțu. Dar și după ce liberalul aflat în fruntea Ministerului Educației făcuse referire la rectificarea bugetară, cu trimitere la salariile profesorilor – VEZI AICI.

„Am promis la începutul anului creștere economică record și un deficit bugetar mai mic că urmare a creșterii veniturilor bugetare, fară să creștem taxe, și controlul cheltuielilor bugetare. Asta am făcut. (…) Economia României crește, parametrii economici generali se îmbunătățesc, iar acum avem nevoie de maturitate politică pentru a susține trendul pozitiv”, a susținut, între altele, Florin Cîțu, la primele ore ale zilei de miercuri, pe aceeași rețea de socializare.

Orban, atac la actuala conducere a PNL-ului. Săgeți la Iohannis

Budăi face trimitere la recentele declarații pe care le-a făcut Ludovic Orban, marți, în plenul Camerei, când și-a anunțat retragerea din grupul parlamentar al PNL-ului.

„Nu îmi dau încă demisia din PNL. Este partidul căruia i-am dedicat toată viața matură”, a afirmat Orban, de la microfonul sălii Parlamentului.

În schimb, politicianul a susținut că, pentru a rămâne în Partidul Național Liberal și a se reîntoarce în grupul PNL „trebuie îndeplinite câteva condiții”: „Conducerea ruptă de realitate, din cauza unui nor de prafuri, trebuie să se ducă acasă. Deputații PNL să renunțe la golf. (…) PNL trebuie să se întoarcă cu fața la cetățean și cu spatele la chiriașul de la Cotroceni”.

302 afisari

2 COMENTARII

  1. Ti a crescut economia
    Ti a crescut in cap prostia
    Prafuit si nesimtit
    Du te de unde ai venit!

    Cum nu te am chemat sa vii
    Cu minciuni si cu prostii
    Tot asa sa pleci indata
    Jigodie blestemata!

    Ia l cu tine pe alogen
    Si urcati va in tren
    Cu bilet doar pentru dus
    Mama voastra de intrusi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger