AcasăPoliticaFlutur, noul președinte al PNL, mesaj copy-paste din doctrina PSD / „S-a...

Flutur, noul președinte al PNL, mesaj copy-paste din doctrina PSD / „S-a înrăutățit viața oamenilor, s-au scumpit carburanții, mâncarea” – VIDEO

Flutur, noul președinte al PNL, mesaj copy-paste din doctrina PSD / „S-a înrăutățit viața oamenilor, s-au scumpit carburanții, mâncarea” - VIDEO (sursa foto: facebook/PNL)

Gheorghe Flutur, politicianul aflat interimar în funcția de președinte al Partidului Național Liberal – după ce Florin Cîțu și-a anunțat demisia din fruntea PNL, la doar șase luni după ce fusese ales în fruntea acestui partid – a declarat că viața oamenilor „s-a înrăutățit”.

Noul lider interimar al PNL-ului a mai anunțat că urmează să aibă loc o ședință a coaliției de guvernare, pentru că sunt măsuri „de luat” cât mai urgent. Și a făcut trimitere la scumpirile la carburanți – motorină și benzină, dar și la creșterile de prețuri la produsele alimentare, așadar la mâncare.

Eu cred că zilele următoare, și sigur vom avea Coaliție, avem niște măsuri urgente de luat, social-economice.

S-a înrăutățit viața oamenilor, s-au scumpit produsele alimentare, benzina, motorina, aici trebuie să avem reacție de răspuns.

Și știu că premierul are propunerile concrete și vom cere o întâlnire în coaliție de urgență”, a declarat Gheorghe Flutur, duminică seară, la Antena3.

Liberalul aflat în funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava urmează să asigure interimatul în fruntea PNL până la congresul extraordinar al formațiunii politice, în care urmează să se aleagă noul președinte al partidului.

Flutur, la Consiliul Național al PNL: Lumea așteaptă de la noi stabilitate

Recent, în discursul susținut la reuniunea Consiliului Național al PNL, Gheorghe Flutur afirmase: „Suntem principalul partid de dreapta. Lumea așteaptă de la noi stabilitate. Poate așa trebuie citit acest Congres extraordinar: e nevoie de stabilitate, acțiune, echilibru, fermitate”.

„Mă uit numai la provocarea legată de scumpirea vieții oamenilor. Este o întâmplare nefericită. Până acum era pandemia. A venit și acest război care ne-a schimbat cu totul datele problemei internațional și scumpirea vieții oamenilor așteaptă rețetă și așteaptă soluții imediate.

Știu și vreau să-i mulțumesc premierului Ciucă pentru pragmatism, pentru inițiativă și să-l asigurăm că vom fi în continuare susținători pentru deciziile sociale și economice de care țara are nevoie, și răspuns la criza energetică și la factură și prompt și la criza alimentară și la securitatea națională, la siguranța cetățeanului”, a mai spus Flutur, citat pe pagina oficială de Facebook a PNL-ului.

90 afisari

3 COMENTARII

  1. Pînă la scumpirea curentului, zisă liberalizare, producătorii, transportatorii și furnizorii mergeau în pierdere?
    Vedeți că actorii politici și goarna/media se fac că plouă la această întrebare al cărui răspuns, NU, îl știm cu toți și dau vina pe putin, greta garbo, piețe și marțieni în timp ce închid mine și centrale, opresc noi baraje.

  2. Era bine daca ” pictorul cu oi pe dealuri ” spunea și în ce constă pragmatismul și inițiativa lu’ Ciucă al nostru !

  3. este normal sa-si copie partenerii din psd cu care au talharit Romania de la revolutie . fsn , psd si pnl aceiasi mizerie !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger