AcasăPoliticaFlorin Roman ”traduce” decizia USR PLUS de a nu vota bugetul Capitalei:...

Florin Roman ”traduce” decizia USR PLUS de a nu vota bugetul Capitalei: ”Vicele domnului Vlad Voiculescu nu a primit ce își dorea”

Florin Roman ”traduce” decizia USR PLUS de a nu vota bugetul Capitalei: ”Vicele domnului Vlad Voiculescu nu a primit ce își dorea” (foto: Facebook)

Continuă să apară reacții după ce proiectul bugetului pentru Capitală, propus de către actualul edil, a căzut la vot, în ședința de miercuri a Consiliului General, primind 17 voturi ”pentru”, 22 ”împotrivă”, fiind înregistrate și 14 abțineri.

Mai nou, Florin Roman, deputat liberal de Alba, iese la rampă cu un mesaj menit să ”traducă” în rândul opiniei publice decizia venită de la nivelul USR PLUS, de a nu vota bugetul propus de către Nicușor Dan, primarul Capitalei.

”M-am abținut de la postări politice în săptămâna Mare, sperând că împreună, vom fi cu toții mai buni și mai smeriți. Constat că unii nu se satură de tămbălău!”, susține liberalul, înainte de a face referire, concret, la hotărârea luată de USR PLUS.

Deputatul PNL: La mijloc nu stau grijile față de investiții sau de incapacitatea de plată a primăriei Capitalei

Florin Roman arată cu degetul, practic, în direcția propriilor colegi de Coaliție. ”Gestul colegilor de la USR-Plus de a nu vota bugetul propus de primarul general Nicușor Dan, după săptămâni îndelungate de discuții și dezbateri, arată iresponsabilitate și lipsă de respect față de bucureșteni!

Nu, la mijloc nu stau grijile față de investiții sau de incapacitatea de plată a primăriei Capitalei, ci doar supărarea că vicele domnului Vlad Voiculescu nu a primit ce își dorea, un control total asupra spitalelor!”, susține Florin Roman, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Un singur câștigător

Fără să scape din vedere faptul că abia ce se stinseseră ecourile tensiunilor apărute ca urmare a demiterii lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătății, știute fiind nemulțumirile iscate la nivelul USR PLUS de hotărârea pe care a luat-o permierul Florin Cîțu, deputatul PNL vede un singur câștigător al acestui ”joc politic” – și anume Partidul Social Democrat, principala formațiune de Opoziție.

”Se pare că scandalul din guvern provocat de dl Voiculescu este acum exportat la primăria București. Cine are de câștigat din tot acest joc politic plin de interese? Unul singur: PSD! Iar doamna Firea e în culmea fericirii…Paște luminat!”, conchide deputatul liberal.

Firea, prima reacție după ce nu a fost aprobat bugetul

De altfel, după ce proiectul de buget a picat la vot, Gabriela Firea a avut o primă reacție. ”Bugetul propus de noul primar al Capitalei a căzut! Unde sunt promisiunile fantastice din campanie?

Ce s-a ales de garanția unui trai mai bun? Unde sunt: salariul de 1400 euro, apa caldă, investițiile?”, a întrebat social-democrata Firea, via Facebook.

E de menționat că încă de seara trecută s-au aflat o serie de nemulțumiri din rândul USR PLUS față de proiectul de buget propus de către edilul Nicușor Dan, aspecte enumerate de către viceprimarul Horia Tomescu – VEZI AICI. Pe de altă parte, în prima parte a zilei de miercuri, consilierii liberali au anunțat că PNL susține propunerea de buget inițiată de Nicușor Dan și faptul că, din câte a declarat Diana Mardarovici, ”consilierii generali au fost, în permanență, consultați de primar”.

258 afisari

2 COMENTARII

  1. Buba : dreptul la semnatura pentru viceprimarul Tomescu , omul pus de Voiculescu in locul sau .

  2. si asta e politica sau interese de gasti??????? cine va plateste pe voi astia toti sa faceti politica cica???????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger