AcasăPoliticaFlorin Roman, pândar la prestigiul PNL

Florin Roman, pândar la prestigiul PNL

Există oameni care sunt născuți pentru a fi utili. Unii fac blacheuri, alții fac blaturi. Există și oameni care, neacademic spus, țin de șase la fundul vreunui partid. Să nu care cumva să se apropie dușmanul și să muște.

Dar există și oameni care s-au născut pentru a se confunda cu partidul. Sunt una și aceeași bucată. Nu mai pot fi separați decât dacă le moare partidul. Ce gândește partidul, același lucru îl gândesc și ei.

Jos PSD!

Uneori, din devotamentul acesta pare a se naște nevoia de a vorbi din proprie inițiativă, fără a mai trece pe la medic. La niște luni bune de când epidemia își face de cap sub conducerea PNL, Florin Roman, liderul deputaților liberali, și-a dat seama că a descoperit cine e vinovatul. PSD! Da, social-democrații sunt de vină pentru răspândirea virusului în țară. Și nu numai atât. Tot ei sunt vinovați și pentru explozia de cazuri. Când PSD se împotrivea stărilor de prostie, zise și de urgență sau de alertă, hop și virusul care lovea ba într-un sat, ba într-un oraș. Parșiv virus, niciodată nu a sărit la gâtul vreunui ministru sau mafiot parlamentar, numai la amărășteni s-a repezit. Cum a venit vreun social-democrat să nege existența bolii, cum s-a umplut țara de pacienți. Pe cei aduși din import, pentru modificarea rezultatelor la anticipate, Roman nu i-a găsit. A zis ceva Ciolacu de amenzi, că sunt prea mari, pac și virusul, își deschidea tarabă în alt târg. Despre câte cazuri a vindecat Guvernul cu amenzi, n-a vorbit. Cum a țipat PSD că izolarea și carantina sunt ilegale, gata, se mai îmbolnăveau zece comune și patru spitale. Spune Florin Roman că 70 la sută dintre români apreciază că liberalii au luat cele mai bune măsuri ca boala să nu se împrăștie. Da, am văzut, încă se mai chinuie Guvernul să aducă măști și nu pică pe socoteală. Poate 70 la sută dintre liberali. Ăia care au făcut sondajul n-au dat și pe la social-democrați să-i întrebe. De ce este pândar la fundul PNL Florin Roman? Păi din asta trăiește, că nu  știe să facă blacheuri.

author avatar
Valentin Boeru
878 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger