AcasăPoliticaFlorin Roman arată cu degetul, după ce Grindeanu a ajuns șef interimar...

Florin Roman arată cu degetul, după ce Grindeanu a ajuns șef interimar la Cameră: „USR a făcut un cadou gratuit PSD”

Florin Roman arată cu degetul, după ce Grindeanu a ajuns șef interimar la Cameră: „USR a făcut un cadou gratuit PSD” (sursa foto: Facebook)

Nici bine nu s-a aflat că prim-vicepreședintele PSD-ului, Sorin Grindeanu, a fost înscăunat interimar în fruntea Camerei Deputaților, pentru o perioadă de două săptămâni, că liberalul care deținuse această funcție, tot interimar, a ieșit cu explicații în privinșa rezultatului votului de marți, de la Parlament.

Florin Roman arată cu degetul în direcția partidului condus de către Dacian Cioloș, susținând că Sorin Grindeanu „a ajuns presedinte interimar al Camerei Deputatilor pe mâna USR”.

Liberalul trece în revistă partidele care au susținut preluarea interimatului la șefia Camerei de către social-democratul Grindeanu. „PNL nu l-a votat pe dl Grindeanu. A fost votat de PSD, UDMR, AUR și minorități”, notează Roman într-un mesaj transmis marți pe Facebook.

Florin Roman: Și uite așa, USR a făcut un cadou gratuit PSD

Ar fi fost vorba despre o propunere ca mandatul lui Roman să fie prelungit cu două săptămâni, dar o astfel de variantă nu le-ar fi surâs celor de la USR, din câte dă de înțeles deputatul liberal.

„Colegii din USR au refuzat propunerea pe care le-am făcut-o să prelungim mandatul meu cu 2 săptămâni, urmând ca dânșii sa fie susținuți de noi pentru următoarea rotație.
Prin decizia luată de USR nu am mai reușit sa generam majoritatea necesară. Refuzul lor de a susține PNL a fost motivul pentru care noi ne-am abținut.

Și uite așa, USR a făcut un cadou gratuit PSD”, conchide Florin Roman.

Cristina Prună: PSD se întoarce cu sprijinul PNL

Vă amintim că au fost două propuneri supuse la vot, marți, 2 noiembrie, pentru preluarea interimatului în fruntea Camerei Deputaților – Sorin Grindeanu și Cristina Prună (USR).
De altfel, deputatul Prună a reacționat la rândul său după ce s-a aflat că Grindeanu preia interimar a treia funcție în stat, pentru două săptămâni.

Sorin Grindeanu (PSD) este de astăzi președinte interimar al Camerei Deputaților. A primit 7 voturi (4 voturi PSD, 1 vot UDMR, 1 vot minoritățile naționale, 1 vot AUR). (…) PNL a decis să nu voteze deloc. Asta a însemnat că au dat pe mâna PSD conducerea interimară a Camerei Deputaților. PSD se întoarce cu sprijinul PNL”, a scris Cristina Prună pe Facebook.

433 afisari

3 COMENTARII

  1. Florin Fofarlin minte ca o gazetă rusească. Cine nu știe că (in)amicii și-au potrivit mănușa și cămașa. Doua fosile feseniste într-un singur pantof. Lupul Roșu și Scufița Sura plus Bunicuța Perversă. Poți să te crucesti. Unde a dispărut guralivul Rareș? In vreo peșteră? In apele sistemului, sau ale Bermude lor?

  2. ” Cadou gratuit „, alt ” inteligent „, si ăsta. Bineînțeles, ziaricii nu au remarcat, ce sa remarce si sa amendeze ei, ziaricii, care sînt chiar mai praf decît imbecilii din pulitică si administratie?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger