AcasăPoliticaFlorin Cîțu candidează la șefia PNL: „Partidul are nevoie de un suflu...

Florin Cîțu candidează la șefia PNL: „Partidul are nevoie de un suflu nou. Voi câștiga, nu există altă variantă”

Florin CituFlorin Cîțu țintește șefia PNL: „Partidul are nevoie de un suflu nou. Voi câștiga, nu există altă variantă”

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat, duminică, candidatura la șefia PNL, cu o oră înainte de ședința Consiliului Național, într-o conferință de presă la sediul PNL din Modrogan.

Alături de Florin Cîțu au fost mai mulți lideri importanți ai partidului printre care Rareș Bogdan, Emil Boc, Robert Sighiartău, Gheorghe Flutur sau Vergil Chițac. De asemenea, miniștri precum Raluca Turcan, Lucian Bode, Virgil Popescu, sau Nicolae Ciucă au fost prezenți la anunțul premierului. În total, peste 40 de lideri ai partidului, miniștri, primari sau președinți de Consilii Județene și parlamentari sunt pe lista susținătorilor lui Cîțu la șefia PNL.

E convins că va câștiga

„Colegi liberali, dragi români, mulțumesc că sunteți alături de mine când fac acest anunț important pentru partid, pentru România si pentru mine. Am decis să mă înscriu în competiția pentru șefia Partidului Național Liberal. Le mulțumesc liderilor puternici din PNL care au crezut în mine și care astăzi mă susțin în decizia mea. Sunt un liberal convins, un om care a trăit toată viața după principiile liberale. Doar liberalismul salvează România.

O să vă spun ce vreau și de ce candidez. PNL are nevoie de un suflu nou, în același timp să ducă mai departe principiile liberale. Promisiuni auziți zilnic. Eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe, mai multe fapte. Mă voi asigura că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare. Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă și vă invit și pe voi, colegi liberali, să faceți parte din echipa câștigătoare.”, a declarat Florin Cîțu.

De la ora 11, liberalii participă la ședința Consiliului Național, care va fi organizată în București, în Grădina de vară Herăstrău (Amfiteatru) a Teatrului „Constantin Tănase”. Evenimentul reunește 500 de liberali din toată țară și se va desfășura în aer liber. Conform organizatorilor, accesul participanților la eveniment se va realiza în baza adeverinței de vaccinare anti-COVID-19, iar persoanele care nu fac dovada vaccinării vor fi testate la fața locului.

author avatar
Andreea Vlad
175 afisari

6 COMENTARII

  1. Se viseaza Mihai Viteazu calare pe Breazu, si asta. Se vrea seful Mafiei, năpîrstocul ăsta.

  2. Dupa dibla mea starcita de lipsa neuronilor , Mihai Viteazul , Mircea cel Batran , Stefan cel mare sau Suvorov , au fost niste naparstoci sefi de Mafie . Iar ma baga Raionu sub prezidiu si imi da teme de molfait la prohab .

  3. @ După ce își anunță Cîțu intenția de a candida la șefia PNL au cam început să apară infracțiuni cu violență în spațiul public, ?

  4. & Sunteți de părere că alegerile din PNL ar putea arăta dacă PNL ar putea fi privit și ca un „partid de excitați”, chestiune la care ar fi contribuit și Ludovic Orban cu plimbatul maimuței prin târg, ?

  5. Lucrurile e doua si sunt foarte clare: 1/ de unde PM stie asta ca ” dragi romani ” sunt alături de el si 2/ prezenta lu’ ” Ciucă, Ciucă al nostru ” arată clar ca fanfarunul asta naparstoc are binecuvântarea klausului ! Numai faptul ca folosește aceiași sintagma idioata ca si utilizatorii ei, ” dragi romani „, arată si ea, subliminal, ca asta-i favoritul!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger