AcasăPoliticaFlorin Cîțu susţine că a găsit sancţiuni mai DURE pentru ruşi, după...

Florin Cîțu susţine că a găsit sancţiuni mai DURE pentru ruşi, după ce a vorbit cu americanii

Florin Cîţu a transmis, după întâlnirea cu congresmanul Kevin McCarthy, liderul minorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor din SUA, şi cu delegaţia din Congresul SUA, că pe agenda discuţiilor s-au aflat securitatea energetică a României, măsurile mai dure împotriva Rusiei, consolidarea flancului estic al NATO şi impactul războiului din Ucraina asupra economiei României.

Preşedintele Senatului vrea oprirea totală a comerţului cu Rusia.

România, lăudată şi pentru atitudinea anti-China

O plăcere să mă reîntâlnesc cu congresmanul Kevin McCarthy, liderul minorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor din SUA, şi cu delegaţia din Congresul SUA.

Securitatea energetică a României, măsurile mai dure împotriva Rusiei, consolidarea flancului estic al NATO şi impactul războiului din Ucraina asupra economiei Românei au fost principalele subiecte de discuţie”, se precizează într-un comunicat al Senatului.

”România este apreciată pentru faptul că a fost prima ţară care, anul trecut, în mandatul meu, a interzis companiilor din China să participe la licitaţii publice în domeniile infrastructură şi telecomunicaţii 5G.

Membrii delegaţiei au mulţumit României pentru modul în care gestionează criza refugiaţilor din Ucraina. Vom continua să extindem şi să creştem relaţiile bilaterale cu Congresul SUA”, mai spune Cîţu.

author avatar
Andrei Ștefan
253 afisari

7 COMENTARII

    • „”Membrii delegaţiei au mulţumit României pentru modul în care gestionează criza refugiaţilor din Ucraina. „”
      Cu cine a vb Supermanul serurilor? Au ”multumit”! Da’ un ajutor ?

    • Vezi Citule poate-ti dau americanii 1,5 miliarde dolari sa achiti paguba cu vaccinurile. Seful tau maCiuca a anuntat ”relansarea” economiei cu…… 3 milioane euro! Ha ha ha ha! Ce puscarie meritati sa faceti daca aveti noroc sa scapati vii cand vor navali flamanzii peste voi , pocitaniilor.

  1. Ce, mă??? iar ai beut beuturi bețive, Cîțuleanule??
    Bă, p…lă, bă, ai uitat, tiriplicule, cum făceai prin tinerețe? Iubite-ar arabii cu finalizare pe la intrarea de serviciu, escroc ordinar ce ești, hoț mizerabil, delapidator infect! Pupa-te-ar Satana-n bot, descendent din familie de pușcăriași condamnați pentru furt, fi-ți-ar blestemat neamul până la a douăzecea generație, trădător de țară ce ești, sluga străinilor, impotentule intelectual și nu numai!
    Sper să mori în chinuri, bă, nenorocitule, fără lumânare și fără popă, să ți se ducă sufletul în străfundul iadului și să ai viață veșnică pe post de butuc sub cazan, ticălosule, care ai nenorocit câteva generații, tâlhar de destine, trădător de neam și țară!

  2. Bai juvete inglez de la oltenia, neam de hoti liberali spune ba la lume cum ai ciordit hectarele alea de paduri de la Voineasa?
    FLF = FOAME LENE SI FOLCLOR = DJ, GJ, VL, OT

  3. Citu drogatu ,cine a facut scoala in America primul lucru invata sa targa pe nas sau sa si bage in vene

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger