AcasăPoliticaFlorin Cîțu susţine că a găsit sancţiuni mai DURE pentru ruşi, după...

Florin Cîțu susţine că a găsit sancţiuni mai DURE pentru ruşi, după ce a vorbit cu americanii

Florin Cîţu a transmis, după întâlnirea cu congresmanul Kevin McCarthy, liderul minorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor din SUA, şi cu delegaţia din Congresul SUA, că pe agenda discuţiilor s-au aflat securitatea energetică a României, măsurile mai dure împotriva Rusiei, consolidarea flancului estic al NATO şi impactul războiului din Ucraina asupra economiei României.

Preşedintele Senatului vrea oprirea totală a comerţului cu Rusia.

România, lăudată şi pentru atitudinea anti-China

O plăcere să mă reîntâlnesc cu congresmanul Kevin McCarthy, liderul minorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor din SUA, şi cu delegaţia din Congresul SUA.

Securitatea energetică a României, măsurile mai dure împotriva Rusiei, consolidarea flancului estic al NATO şi impactul războiului din Ucraina asupra economiei Românei au fost principalele subiecte de discuţie”, se precizează într-un comunicat al Senatului.

”România este apreciată pentru faptul că a fost prima ţară care, anul trecut, în mandatul meu, a interzis companiilor din China să participe la licitaţii publice în domeniile infrastructură şi telecomunicaţii 5G.

Membrii delegaţiei au mulţumit României pentru modul în care gestionează criza refugiaţilor din Ucraina. Vom continua să extindem şi să creştem relaţiile bilaterale cu Congresul SUA”, mai spune Cîţu.

author avatar
Andrei Ștefan