AcasăPoliticaFlorin Cîţu şi Alexandru Rafila s-au luat la harţă! Alianţa PNL-PSD, "ruptă"...

Florin Cîţu şi Alexandru Rafila s-au luat la harţă! Alianţa PNL-PSD, „ruptă” de certificatul Covid!

rafila cituFlorin Cîţu şi Alexandru Rafila s-au luat la harţă! Alianţa PNL-PSD, "ruptă" de certificatul Covid!

Liderul, PNL Florin Cîțu, aşteaptă deja câteva concluzii de la Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii. Fostul premier doreşte să vadă cum anume s-au reglat unele lucruri în gestionarea pandemiei, acum de când Sănătatea este la PSD.

Şeful liberalilor a cerut o evaluare din partea specialiștilor pe tema eficacității certificatului.

Cîţu îl scoate pe Rafila „la tablă”

Florin Cîţu a mai zis că va cere în coaliţie ca Ministerul Sănătăţii să prezinte măsurile luate înainte de pandemie.

În coaliţia de guvernare voi cere ca Ministerul Sănătăţii să prezinte măsurile pe care le ia şi efectul acestor măsuri în pre-pandemie. În coaliţie vreau să vedem care sunt acele măsuri şi care au fost rezultatele.

Ne uităm la cifre şi vedem dacă ele dau rezultate sau nu. Nu trebuie să se dea doar pentru mine, această prezentare trebuie făcută în coaliţie şi tot în coaliţie dacă aceste măsuri nu sunt suficiente, trebuie să venim şi cu alte soluţii”, a mai transmis liderul PNL.

„Bătaie” şi pe certificatul verde la locul de muncă

Florin Cîțu spune că e nevoie rapid de o analiză pe tema certificatului verde şi reproşează PSD că nu-și asumă o variantă a certificatului verde

Orice instrument e util. Ar trebui să se facă analiză să vedem ce măsuri putem lua să crească gradul de vaccinare.

Analiza trebuie să vină de la cei care au propus măsurile, fără o analiză transparentă nu putem lua decizii curajoase. Vom vedea specialiștii ce vor spune.

Este singurul proiect pe care îl avem, e singurul proiect. Dacă își asumă guvernul un alt proiect și e mai bine făcut și trece mai ușor. Eu înțeleg de la specialiști că această măsură cu certificatul verde ajută la creșterea numărului de vaccinați, mergem mai departe.

Dacă există și alte soluții. le punem în aplicare. Nu voi accepta nicio măsură care să blocheze economia”, a mai zis Cîţu.

author avatar
Andrei Ștefan
707 afisari

15 COMENTARII

  1. Pe scena Teatrului National a intrat acum si psdeul. Aveam nevoie de actori adevarati ca sa reusim nu de niste securisti mascati in membrii psd. Ma umfla rasul cand citesc. Oare crede cineva ca se contreaza dupa ce si-au declarat iubire lgbtq?

  2. Mai intreb odata ,cand va scapa Romania de viermele asta de Catu precum si de viermii propagandei de presa care nu vor sa il uitam?Poporul nu vrea certificat ,ba,jigodiilor ,chiar daca voilingeti kururile cu celulita de la Davos.

  3. PSD sa sesizeze parchetul si DNA in problema achizitiei a 120 milioane doze de vaccin si sa-l bage la puscarie pe Citu. Pe epilatoarea inghinala sa o cerceteze ptr genocid. 500 oameni au murit zilnic in oct-noiembrie ptr lipsa teste si antivirale nu-s altceva decat genocid.
    Citu este disperat ca va ajunge la puscarie ptr ca expira loturile de ser in testare importate de el si ajunge in spatele gratiilor.

    • sint pe-o mana psd si pnl , ai fi putut sa vezi asta de 30 de ani , de asta nu-si fac plingeri penale unii altora .in alta ordine, o sesizare la dna face cat un k kt in ploaie . pari un fraier de ai pus botu la aia cu 500 de morti . in romania mor 7,8 sute zilnic , aia au murit de diferite boli si poate aveau si covid , dar nu numai de covid .

  4. Tuz pastele ma’tii , bagati-as capul pe calea ferata bandit drogat crescut din tzatza securitatii. Wai gahozarule tu stii ca litrul de ulei a ajuns DIN CAUZA VOASTRA 8 – 10 RON ?? O paine normala 4 RON ?
    Luati-as beregata si esofagul in p_lla tuz’ dummnezeii mortilor m’atii . Oamenii se sinucid de foame si pe voi va ftte grija schimbarii mastilor si golanismele bisnitarilor de partid ?

  5. Tuz pastele m’atii , bagati-as capul pe calea ferata bandit drogat crescut din tzatza securitatii. Wai gahozarule tu stii ca litrul de ulei a ajuns DIN CAUZA VOASTRA 8 – 10 RON ?? O paine normala 4 RON ?
    Luati-as beregata si esofagul in p_lla tuz’ dummnezeii mortilor m’atii . Oamenii se sinucid de foame si pe voi va ftte grija schimbarii mastilor si golanismele bisnitarilor de partid ?
    Ati trecut la etapa jafului in buzunarele prostimii ? Nu va iese cu rabojul nazzist si va razbunati cu infometarea ?? Bagati cartela la polonicul cu laturi ? Va crapam capul criminalilor !

  6. Pentru voi guvernanții avem pregătită țeapa. Să vă tragem în ea.
    Să vedeți extremism ce vă dă nația română. Iese măcel. Adică noi am stat ca fraierii 2 ani să faceți voi experimente pe noi si acum ne spuneți ca avem de purtat 2 tipuri de maşti că altfel ne luăm amenzi.
    Păi dă vă ți în p#le le noastre de jeguri ordinare. Ce noi am ajuns sclavii vostri pe care să-i biciuiti cum vi se sco ala vouă? Ț de la tras în Țeapă. Vă dăm până vă sar ochii.

  7. Bai Rafiloiule, bai Matule, sa te joci cu focul in plina plandemie e ceva ce chiar trebuie facut, dar si mai bine e sa tot bagi batul porin gard la popor, numai ca se pare ca poporul cam vrea sa va bage batul acela direct in kurkubeul vostru de neam prost si nazist imputit !! O sa o luati in mana, bai cmrinalilor, cat de curand !!

  8. Bai, cei 2 tampiti de Matu si de Rafiloi, voi tocmai a-ti recunoscut ca v-ati jucat cu toti idiotii inutili care timp de 2 ani de plandemie au umblat cu maskarada pe mekla ca ei nu sunt decat carne de tun, decat a imensa adunatura pe care voi faceti experimente sinistre, ca in Ferma Animalelor !! Ha ha ha 🙂 Si asfixiere placuta la toti tefeleii de idioti inutili care au si inceput deja sa umble cu maskarada fepepista pe mekla lor de sclaveti ordinari, speram sa dati coltul cat mai repede, asa ca chiar va rugam sa umblati cu ele pe bornau tot timpul, chia si acasa, chiar si cand dormiti in pat, ele trebuie purtate ca un rat de pork tot timpul pe mekla, chiar ar trebui sigilate acolo vesnic !! Ha ha ha 🙂

  9. A pus punctul pe I, ,,certificatul verde ajuta la cresterea numarului de vaccinati” ! Se vede din ce in ce mai mult cat de ,,eficiente” sunt vaccinurile ! Multiple cazuri de vaccinati chiar cu 3 doze, infectati cu acest virus. Este greu sa mai dea inapoi dupa aproape 2 ani de campanie furibunda, iresponsabila, ticaloasa de vaccinare. Tratamentele, in continuare in umbra. Acum au iesit cu purtarea acestor masti, chipurile mai ,,protectoare”, in realitate aducatoare si ele de profit.

  10. E ruptă pe draku alianța dintre politicieni și politicieni, adică dintre hoți și tâlhari care au ajuns în parlament după ce le-au fost verificate dosarele vieții de cadre, de către cei în drept. Scopul declanșării valului 5 este exact legiferarea obligativității certificatului covid pentru a putea trăi. Cine nu îl va avea va fi condamnat la moarte lentă. Ce fac ei este comparabil cu a trage trapa de sub picioarele condamnatului care are frânghia înodată în jurul gâtului și a spune după moartea acestuia că frânghia l-a ucis, nu trapa pe care i-au tras-o de sub picioare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger