AcasăPoliticaFlorin Cîțu rupe tăcerea în scandalul celui de-al 2-lea dosar din SUA:...

Florin Cîțu rupe tăcerea în scandalul celui de-al 2-lea dosar din SUA: „Eram uşor de găsit”

florin cituFlorin Cîțu rupe tăcerea în scandalul celui de-al 2-lea dosar din SUA: "Eram uşor de găsit"

Florin Cîţu a reacţionat după dezvăluirile privind existenţa unui al doilea dosar pe rolul instanţelor din SUA, de data aceasta civil. Premierul susţine că există o decizie de respingere a acestui caz de către instanţă.

Este vorba despre o datorie de aproape 7.000 de dolari, pentru care ar fi fost chemat în instanţă. Cazul a fost închis pentru că nu a fost de găsit.

Cîţu spune că dosarul a fost respins

M-am informat şi eu, este de fapt o decizie de respingere a unei sentinţe civile de care nu am fost informat niciodată, s-a întâmplat în 2009”, a declarat Florin Cîţu, luni.

Deşi judecătorii ar fi respins dosarul din cauză că nu au reuşit să dea de urma lui Cîţu,premierul spune:„Eram foarte uşor de găsit pentru oricine dorea să mă găsească în 2009, dacă era ceva, dar repet realitatea juridică este că acel dosar a fost respins de instanţa Statelor Unite, iar eu am încredere în justiţia din Statele Unite”.

A dat Cîţu o ţeapă de 7.000 de dolari?

Potrivit documentelor din dosar, în 21 iulie 2008, Florin Cîţu este dat în judecată pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank.

Șase luni de zile l-au căutat autoritățile americane inclusiv în sistemul de evidență a alegătorilor, dar fără succes. Au angajat inclusiv un investigator profesionist să îl găsească pe Florin Cîțu. Acesta era deja în România, directorul unei cunoscute bănci, motiv pentru care instanța închide dosarul la început de 2009.

author avatar
Andrei Ștefan
329 afisari

7 COMENTARII

  1. Bai Hotomane,lasa vrajeala.Daca erai usor de gasit,cum dreacu nu ai gasit Banca,si banii ca sa-ti achiti datioria ? Acu ce vrei sa zici, ca esti Albu ca zapada la fel ca Kovesi la UE ? Ai dat teapa,esti facut de ocara,restituie datoria,faci Tara de ras,de rusine,si tot tu cucoada pe sus. Ca atunci cand prostesti o lume intreaga, ” a crescut puterea de cumparare.” Si talanul,Cocotatul,tace ca rahatiil depe plaje. Ia sa fi fost al PEEEESEEEEDEEEEEU-lui,sa fi vzut ce se mai incrunta Pielelunga de trei ori pe zi de luni pana joi,ca in rest este ocupat cu naveta saptamanala. Ti-ai dreacu de escroci,hoti dovediti si pe plan international,nu le pasa,si Coana UE tace si ea. O fi la plaje,pe plaja aia de mai sus.

  2. Mai fratilor, da Fat Frumos asta(sic) nu-si aminteste de nimic… Ce sa zic ??/ Toate erau niste „chestii banale”(sic) cu care-l deranjau autoritatile americane. Ce, americanii nu stiau ca EL ECONOMISTO MAXIMO va fi primmRo ??/ Ce ne informati si americanii astia…

  3. Klaus, il susții inca? Tu si derbedeu asta trebuie să fiți judecați pentru trădare. Din păcate lipsa de demnitate nu este înscrisă in codul penal, nici in statutele celor 4 partide, PNL, USR, PLUS si nici UDMR. După cate văd, se pare ca demnitatea nu face parte nici măcar din educația membrilor partidelor de coaliție.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger