AcasăPoliticaFlorin Cîțu, reacție halucinantă despre raportarea deceselor: „Lucrurile nu stau chiar așa...

Florin Cîțu, reacție halucinantă despre raportarea deceselor: „Lucrurile nu stau chiar așa rău”

Florin CituFlorin Cîțu, reacție halucinantă despre raportarea deceselor: „Lucrurile nu stau chiar așa rău”

Premierul Florin Cîțu a reacționat după ce Ministerul Sănătății a publicat, vineri, raportul privind decesele COVID.

Acesta a declarat că între raportările din Corona forms și INS există o compatibilitate de peste 90%, după ce MS a arătat că în platformă au fost înregistraţi anul trecut 16.120 de morţi, iar în alerte.ms.ro. – 18.948.

„Înțeleg că este nevoie de mai multe analize pentru a pune la cap aceste informații, dar din ceea ce știm până acum, între corona forms și INS există o compatibilitate de peste 90%, 96%. Lucrurile nu stau chiar așa de rău. Trebuie să vedem de ce a existat această diferență. Diferența asta a existat în toate țările Europene. Vom merge mai departe fară niciun fel de probleme.”, a declarat Florin Cîțu vineri, într-o conferință de presă.

Ministrul Sănătății, presat să publice raportul

Raportul a fost publicat integral la cererea premierului Florin Cîțu, după ce ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a prezentat, joi, doar câteva date din acesta.

„I-am cerut ministrului Sănătății să prezinte public întreg raportul privind decesele COVID. Să fim transparenți și să îmbunătățim procedura acolo unde e necesar, astfel încât să nu mai existe erori de raportare, indiferent de cauza lor. M-am uitat pe raport, datele INS și cele din Corona Forms sunt, în proporție de 96%, aceleași”, a scris Cîțu, joi, pe Facebook.

Potrivit ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă, au fost detectate diferenţe de până la 500 de cazuri între raportările făcute de un spital pe diferite platforme, din cauza modului de raportare al spitalelor, a unor confuzii ale celor care raportează, precum şi din cauza unor întârzieri în raportarea deceselor. Totodată, a spus ministrul, unele spitale au recunoscut neraportarea la DSP din diverse cauze.

author avatar
Andreea Vlad
357 afisari

5 COMENTARII

  1. nu s a murit atat de la al doliea razboi mondial date din statistica si fantasticul spune ca nu e rau????????? astia au deicis inca de vii care murea sau i au trecut la morti ca altfel nu e posibil sa nu poti avea un nr fix!!!!!!!!cum sa ii numim???? s au trezit morti dupa cum a spus un decident in viata!!!!!

    • Daca va raspunde cineva, probabil va fi femeia de serviciu, ca liftiera nu cred ca au.

  2. Ce va mira ,acesti lingatori ,acesti bravi slugoi
    Ai strainilor au ucis in noua sute sapte
    Unsprezece mii de oameni .Ce fapte!?
    Iar cand le zici tac ca scroafa n papusoi

    Sunt atat de rai atat de satani vandute
    Incat daca mergi in urma lor toata cararea pute
    Indiferent ca sunt ai lui ciolos bubosu
    Sau a astuilalt in cap au doar hotia si osul

    Nu conteaza cum.Isi pot vinde si tara
    Dupa ce parjolesc isi iau valiza si… ,,gara”!
    Ia sa l vezi pe plavan cand termina ,,ghinionul”
    Te saluta din mers apoi pac !Avionul

    Si de acolo de unde e iti trimite bezele
    A primit cat a stat tinichele si stele
    De la straini .O sapca ,Ce treaba!
    El le a dat in schimb gazele pe degeaba

    Tara o lasa cu sclavi pe plantatii
    Si cu datorii pentru trei generatii
    Asa va,, trebe ”daca botul l ati pus
    Ati vrut sa traiti ca aici in APUS!

  3. Bai Matule, fii atent tu acuma la marea relaxare, lasa tu datele cu traficul de morti, ca oricum sunteti niste mincinosi notorii !! 🙂 Deci, bai Matule, bai Gollum, atentie maxima acum in week-end daca mergi pe la Vama Veche, bai roakere, sa ai toate garzile de corp langa tine, sa te flancheze regulamentar, ca sunt unii care au alte ganduri in caz ca te vad pe acolo, unii ar vrea macar sa te scuipe in ochi, sau minim sa iti dea un cap in gura, dar numai asa, amical, bai Matule, intelegi tu cum sta treaba ? 🙂 Ha ha ha 🙂 Incepe distractia la romanasii dusi cu pluta, de acum chiar ca o sa scape numai cine si care poate, va fi selectie naturala dusa la extrem !! 🙂 So, just let The Hunger Games begin, bitches !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger