AcasăPoliticaFlorin Cîţu, reacţie cu TUPEU după ce a câştigat alegerile din PNL:...

Florin Cîţu, reacţie cu TUPEU după ce a câştigat alegerile din PNL: „Nu mă surprinde”

florin citu speechFlorin Cîţu, reacţie cu TUPEU după ce a câştigat alegerile din PNL: "Nu mă surprinde"

Florin Cîțu l-a învins pe Orban și a câștigat șefia PNL, după ce a obținut 2878 de voturi, în timp ce Ludovic Orban a luat doar 1898 de voturi. De asemenea, 72 de voturi au fost declarate nule.

Un număr de 4.848 de voturi valabile au fost introduse în urnă.

Florin Cîţu, arogant la primul speech ca lider PNL

Premierul în funcţie a afirmat, tare şi răspicat, că se aştepta să câştige algerile din PNL.

Trebuie să fiu sincer și să vă spun că nu mă surprinde alegerea dvs. pentru că #echipacâștigătoare este soluția pentru fiecare liberal. În același timp, vă promit că voi fi președintele tuturor liberalilor indiferent cu cine au votat astăzi.

Vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic, PSD. Să știți că aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mișcare, care va schimba România în bine. Vă mulțumesc tuturor. Împreună construim România liberală.

Mai este o zi și mâine, dar sunt încrezător, aceasta este noua echipă a Partidului Național Liberal„, a mai spus Cîțu cu noua sa echipă de vicepreședinți pe scenă.

Aşadar, premierul Florin Cîțu este noul președinte al Partidului Național Liberal. El l-a învins în competiția internă pe Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și președinte în funcție. Cîțu a obținut peste 60,2% din sufragii.

author avatar
Andrei Ștefan
737 afisari

11 COMENTARII

  1. RIP partidul liberal. Sa-i fie țărână ușoară. Ce decădere…. De la Bratianu la Catzu…
    Catzu este apoteoza..
    4 la treapta, două examene de admitere la ASE picate, isi termina colegiul si un master de nivel colegial in Grinnell, Iowa in 10 ani, cu sprijin financiar necunoscut, condiții necunoscute de plata a datoriei, o mică teapa, ca sa nu spun furt de la MBNA si cate altele pe care nu le știm încă..
    Trăiască partidul liberal!!!. .numai unul si unul, alesi pe sprâncene… Vreau doar sa mai amintesc de Rareș Bogdan, de fapt sa-i mulțumesc pentru ca si-a trădat partidul si țara…

  2. Pârțulică, ai be li to dacă mă înțelegi. Ești cel mai îndepărtat trecut politic al țării de care a auzit vreodată țara asta. Negura vremii scrie pe tine. Patina timpului îsi va lăsa urma pe mecla ta de super-pârțulică. Si ca să dormiți lin pnl iştii, mai avem veşti despre pârțulică tinerel american al vostru.

  3. @ Vocea lui „Santa Klaus” se aude și prin interpuși precum Cîțu al lui „Santa Klaus” (Iohannis), ales de liberalii vaccinați, ?

  4. & Politica de după Traian Băsescu, ?
    O guvernare liberală de bagi, (…) Cîțu, ?

  5. Bai Matule, bai kakanarule, sa vezi tu ce scuipati si ce pwule in gura o sa iti iei tu, numai sa incepeti sa ii tineti pe oameni in arest la domiciliu din octombrie pana in mai, cam asta e planul vostru, nu, bai tarane ? 🙂 Dar de unde esti tu asa de sigur ca oamenii chiar o sa stea in case, adica arestati la domiciliu, ca in Australia si Canada ? 🙂 Vine razbiul, bai Matulika, si o sa va ia drakul pe toti, bai criminalilor nazisti de 2 lei bukata !! Nimeni nu da 2 cepe degerate pe voii, si pe ce aberati si mnintit voi zilnic, nimeni nu va mai crede, deloc, bai agariciule pletos !! Nu uita, bai Matule, Vaxin Macht Frei, ca la Teplice 🙂

  6. Cand stii ca ti-ai arvunit „orchestra” osanaliotilor(cuvant inventat), stii precis ca elogiile vor fi echivalente cu pretul. Sa nu uiti ca „orchestra”, canta intotdeauna celui care plateste mai mult. VA VENI SI ZIUA AIA, stai „linistit”.

  7. Veste buna pentru liberalii de rand. Din nou va fi concurs de cine injura mai tare PSDul. Pe bani, ca in perioada de opozitie. Si cum doar la asta se pricep, va fi multumire mare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger