AcasăPoliticaFlorin Cîțu, răspuns fabulos la scandalul legat de condamnarea lui din SUA....

Florin Cîțu, răspuns fabulos la scandalul legat de condamnarea lui din SUA. Ce a postat pe rețelele de socializare

Florin cituFlorin Cîțu, răspuns fabulos la scandalul legat de condamnarea lui din SUA. Ce a postat pe rețelele de socializare

Premierul Florin Cîțu a postat pe Facebook Story mai multe fotografii cu el în New York, ca răspuns la scandalul legat de condamnarea pentru condus sub influența alcoolului din Statele Unite, de acum 20 de ani.

Joi, Florin Cîţu a postat mai multe fotografii din 2016, însoțite de frânturi din mai multe melodii. Melodia The Score Can’ t stop me now este primul mesaj transmis de premier. Urmează, alături de câte o fotografie, frânturi din melodiile Back în black a AC/ DC, Head like a hole a Nine Inch Nails şi The sound of silence de la Disturbed.

A fost condamnat la 2 zile de închisoare

Florin Cîțu a recunoscut, miercuri, că a condus băut în SUA, precizând că a fost o greșeală acum 20 de ani. Referitor la această temă, premierul nu a revenit cu explicații în afara răspunsurilor oferite în conferința de presă. Susținătorii premierului în lupta internă din PNL au ieșit public, la unison, și au acuzat tabăra Orban că ar fi lansat această informație în spațiul public.

Ludovic Orban a respins joi drept „minciuni sfruntate” speculațiile potrivit cărora el ar fi fost cel care a dezvăluit informația că Florin Cîțu ar fi stat două zile la închisoare în SUA, în urmă cu aproximativ 20 de ani, din cauză că a condus sub influența alcoolului. El spune că premierul ar fi trebuit să facă publică această informație din propria inițiativă, subliniind că dacă este supărat pe cineva, ar trebui să fie supărat pe el însuși.

„Vă spun sincer – ce m-a deranjat la declarația domnului Florin Cîțu, a fost o ușoară supărare că a fost făcută publică această informație. Cel care ar fi trebuit să facă publică această informație este Florin Cîțu. Dacă Florin Cîțu este supărat pe cineva ar trebui să fie supărat pe el, pentru că el ar fi trebuit să informeze opinia publică cu privire la această întâmplare din viața lui, care este o realitate, s-a întâmplat, face parte din acele părți din penumbră pe care pot să o aibă mulți oameni. Cea mai bună cale de a te elibera de astfel de lucruri este să mărturisești, să spui tu despre lucru respectiv”, a spus Ludovic Orban, la B1 TV.

author avatar
Andreea Vlad
557 afisari

3 COMENTARII

  1. @ Bă, ăștia din presă s-au înscris la „alcoolici anonimi” de așteaptă așa dezvăluiri, ?

  2. el in acte oficiale a fost declarat pericol public si dupa faptele prezenta ca demnitar cu multe gauri negre nu s a schimbat nimic!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger