AcasăPoliticaFlorin Cîţu rade tot în calea lui: l-a atacat pe Nicuşor Dan,...

Florin Cîţu rade tot în calea lui: l-a atacat pe Nicuşor Dan, pe care l-a şi ameninţat GRAV!

florin citu nicusor danFlorin Cîţu rade tot în calea lui: l-a atacat pe Nicuşor Dan, pe care l-a şi ameninţat GRAV!

Premierul Florin Cîțu i-a plătit, azi, nişte poliţe lui Nicuşor Dan. Prim-ministrul i-a reproşat primarului general că nu s-a înscris în PNL, după ce a fost susţinut de liberali să câştile alegerile locale pentru Capitală.

De asemenea, Cîţu l-a ameninţat pe Dan că nu-l va mai susţine şi la scrutinul din 2024, când va opta pentru un candidat al partidului său.

Cîţu vrea candidaţi liberali la toate sectoarele

Sâmbătă, a avut loc reuniunea PNL Bucureşti. Aici, Nicușor Dan a susținut un discurs, în care și-a arătat susținerea pentru Violeta Alexandru. Prilej numai bun pentru Cîţu să sară la gâtul primarului general.

Câți dintre dumneavoastră ați fost întrebați, onest, atunci când s-au făcut acele negocieri pentru primăriile din București?

Câți ați fost întrebați? Asta înseamnă să lucrezi în echipă. Nu vom mai lua decizii și apoi aproba în foruri, va fi invers. Vom susține candidați liberali la toate primăriile de sector.

Cu tot respectul, domnule primar general, în 2024 voi susține un candidat liberal la Primăria Generală. Nu vom mai face compromisuri. Compromisurile costă. Astăzi, când merg pe stradă în București, vine lumea și mă întreabă de ce nu este tăiată iarba în nu-știu-ce parc. PNL decontează deși nu are administrațiile.

Nimic nu vă oprea, domnule primar general, să intrați în PNL după ce ați primit susținerea partidului”, a spus Florin Cîțu în discursul său de la reuniunea PNL București.

Suferă PNL din cauza lui Dan?

Florin Cîţu a mai spus că PNL nu va mai face compromisuri deoarece acestea costă, iar partidul decontează deşi nu are administraţiile.

Aceste alegeri sunt despre viitorul PNL în politica din România. Este despre ce vom face noi în următoarea etapă, după 25 septembrie. Eu am spus că vreau să fie cel mai mare partid din România şi asta înseamnă că vom susţine candidaţi liberali la toate primăriile de sector.

Cu tot respectul domnule primar general, în 2024 voi susţine un candidat liberal la Primăria Capitalei. Nu vom mai face compromisuri. Ele costă. Să ştiţi când merg pe stradă, mă întreabă lumea de ce nu e tăiată iarba în nu ştiu ce parc.

PNL decontează, desi nu are adminstraţiile. Nimic nu vă oprea domnule primar general să intraţi în PNL, după ce aţi primit susţinerea PNL. Membrii PNL sunt mândri că sunt membri ai PNL şi vom fi de fiecare data. Ciprian te susţin.

Am lucrat cu tine înainte şi în acest an. Sunt aici pentru că vom face o echpă puternică, câştigătoare cu toţii. Mă aştept să uneşti Bucureştiul şi împreună vom câştiga”, a conchis Cîţu.

Violeta Alexandru are susţinerea preşedintelui PNL, Ludovic Orban, în timp ce Ciprian Ciucu este susţinut de premierul Florin Cîţu.

Echipele celor doi candidaţi au încercat să stabilească de comun acord datele scrutinului, însă echipa lui Ciucu a plecat de la discuţii, acuzând de minciună oamenii Violetei Alexandru.

Ulterior, Ciucu a făcut acuzaţii de fraudă, vorbind despre condiţii de organizare a alegerilor care nu au existat nicaieri în ţară.

 

author avatar
Andrei Ștefan
733 afisari

6 COMENTARII

  1. credeam ca il doare ca nu e apa calda si curateni ,ca nu sa inscris in pnl e pt ca nu crede in marea adunatura pdl si ceva care se transforma intr un pui de usr!!!!!!!!!!!

  2. O ADUNATURA DE INCAPABILI USR SI PNL, PLICUSOR E DEPASIT RAU DE TOT, SPAGA E TOT CE-I TINE IMPREUNA

  3. Catzu este soseta supraelastica a Mutului Suprem.Dupa ce Kaizerul de la Treicoceni va constata ca soseta s-a imputit,o va arunca cu eleganta la gunoi.A mai fost o soseta din asta pe nume Boc.

  4. @ Și cât s-a împrumutat Câțu să le dea bani să tundă iarba și să toaleteze copacii, ! ‘ ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger