AcasăPoliticaFlorin Cîțu provoacă PSD și USR: „E momentul să vină acum să...

Florin Cîțu provoacă PSD și USR: „E momentul să vină acum să spună DA”

Florin CituFlorin Cîțu provoacă PSD și USR: „E momentul să vină acum să spună DA”

Florin Cîțu le cere celor de la USR și PSD, partide care l-au dat jos prin moțiune de cenzură, să dea dovadă de responsabilitate, așa cum și el a demonstrat, când l-a propus pe Nicolae Ciucă premier.

Cîțu a precizat și de ce nu a negociat cu Marcel Ciolacu, deși este șeful PNL. Totodată, liderul liberal a precizat că nu va face parte din cabinetul lui Ciucă și că nu se va repeta episodul dinte ele și Ludovic Orban, când unul era premier, iar altul președintele formațiunii.

„Este o opinie, nu am văzut-o (n.r. despre Dan Motreanu). Dacă vor fi discuții cu USR, voi fi acolo. Marcel Ciolacu a spus că nu vrea să discute cu Florin Cîțu. Când cineva îți închide ușa în nas… Acum avem momentul să arătăm că suntem responsabili, și cei de la PSD, și cei de la USR, să arate că sunt responsabili. Eu am arătat că sunt responsabil, am venit cu un alt premier.

Aici nu e vorba de negociere, e vorba despre o soluție. Am înțeles mesajul celor două partide, USR și PSD, care au votat o moțiune pe persoană fizică.

În acest cabinet, în niciun caz (n.r. dacă va fi ministru). Avem mult de muncă la partid. Mă concentrez pentru a avea majoritatea necesară pentru a trece acest guvern. Avem măsuri, în programul de guvernare, pe care le susțin și cei de la USR.

Florin Cîțu refuză să facă parte din viitorul guvern

Nu se pune problema, este propunerea mea (n.r. dacă va intra în coliziune cu noul premier). Eu l-am propus pe Nicolae Ciucă, nu cred că va fi vreo problemă. Dacă e armistițiu, poate va fi până în februarie, martie, aprilie, mai, iunie. Să trecem acest guvern cu majoritate largă, să nu mai vorbim despre politică. Marcel Ciolacu a spus să lăsăm politica deoparte, hai, să nu mai fie doar cuvinte, să fie și fapte.

PSD m-a dat jos, împreună cu USR. PNL are un mesaj foarte clar: vrem să implementăm liberalismul în România”, a spus Florin Cîțu.

author avatar
Andreea Vlad
134 afisari

2 COMENTARII

  1. Liberalismul «  implementat «  de un jeneral si sustinut de social-democrati este cel mai bun liberalism sau cum sa inventezi un nou liberalism !

  2. Nu pot scrie din cauza hohotelor de ras, care m-au cuprins la auzul vestii ca Catu l=a propus premier, pe general, apoi ca n-a vrut, auzi n-a vrut sa negocieze cu PSD. Asta viseaza ca-l mai baga cineva in seama. Alooo, aia cu carpa galbena !!! Treziti-l pe impricinat, ca are cosmaruri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger