AcasăPoliticaFlorin Cîțu, primit cu huiduieli și claxoane la inaugurarea Pasajului Mogoșoaia -...

Florin Cîțu, primit cu huiduieli și claxoane la inaugurarea Pasajului Mogoșoaia – VIDEO

Florin cituFlorin Cîțu, primit cu huiduieli și claxoane la inaugurarea Pasajului Mogoșoaia - VIDEO

Traficul pe pasajul Mogoşoaia s-a deschis joi, 30 septembrie, a anunțat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Proiectul a costat peste 30 de milioane de lei şi trebuia finalizat în 2022.

La inaugurare a fost prezent și premierul Florin Cîţu, care a declarat că pasajul peste Centura Capitalei rezolvă o problemă majoră pentru centură. Prim-ministrul a făcut declarațiile în sunete de claxoane ale șoferilor revoltați, cărora le-a transmis că au rezolvat problema rapid liberalii și că de acum vor avea acces pe Pasajul Mogoșoaia, pentru a nu mai sta atât de mult blocați în trafic.

Șoferii nemulțumiți care claxonau s-au auzit aproape pe toată durata declarațiilor lui Cîțu, acesta nereușind să audă unele din întrebările jurnaliștilor din cauza șoferilor care protestau în acest fel.

„Da, îi auzim pe şoferi cât de supăraţi sunt şi e normal. Toţi am fi supăraţi dacă am fi stat în trafic cu orele. Acest pasaj rezolvă o problemă majoră pentru Centură. Dacă m-ar putea auzi, ar afla că s-a rezolvat şi problema cu carantinarea şoferilor care vin din exterior din zone roşii. Nu mai intră în carantinare sau dacă sunt vaccinaţi”, a declarat Cîțu.

Premierul, ținta ironiilor pe Internet

Postarea premierului de la inaugurarea pasajului Mogoşoaia a stârnit un val de ironii din partea internauţilor. Mai mulţi susţinători ai USR PLUS au comentat, felicitându-l pe fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă.

„Bravo, Cătălin Drulă!”, ”Felicitări, Cătălin Drulă”, „Bravo, Cătălin Drulă! Cel mai bun ministru pe acest minister”, „Bine Cătălin Drulă felicitări pentru tot ce ai făcut la transporturi!!!”, „Faptul ca se circula cu 6 luni mai devreme este meritul lui Catalin Drula! Felicitari lui!!! E penibil cum va laudati cu realizarile lui”, sunt câteva dintre sutele de mesajele postate de internauţi pe pagina premierului Florin Cîțu.

Pasajul suprateran DNCB peste DN1A la Mogoșoaia are o lungime de 800 de metri. Lucrările realizate de firma Strabag au început în aprilie 2020 şi aveau în mod normal termen de finalizare aprilie 2022.

author avatar
Andreea Vlad
609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger