AcasăPoliticaFlorin Cîţu o aduce pe Ioana Lazăr înapoi, la Ministerul Educației. Ce...

Florin Cîţu o aduce pe Ioana Lazăr înapoi, la Ministerul Educației. Ce funcţie va ocupa aceasta

Ioana-LazărFlorin Cîţu o aduce pe Ioana Lazăr înapoi, la Ministerul Educației. Ce funcţie va ocupa aceasta

Ioana Lazăr, fost secretar general al Ministerului Educației din noiembrie 2019, eliberată din funcție și trimisă înapoi la Agenția Națională pentru Achiziții Publice, primeşte veşti bune înainte de Revelion.

Florin Cîțu trece peste decizia lui Ciucă, iar Ioana Lazăr revine în Ministerul Educației pentru 6 luni.

Ioana Lazăr, din nou secretar general la Educaţie, pentru 6 luni

Ioana Lazăr va exercita, pentru o perioadă de şase luni, prin detaşare, funcţia publică de secretar general al Ministerului Educaţiei, potrivit unei decizii a premierului Florin Cîţu.

Începând cu data prezentei decizii, Ioana Lazăr, şef serviciu la Serviciul elaborare şi avizare acte normative – Direcţia reglementare – Direcţia generală reglementare şi armonizare legislativă din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, exercită, cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Ministerului Educaţiei pentru o perioadă de şase luni” – prevede decizia semnată de Florin Cîţu.

Lucian Isar, consilier onorific al premierului Florin Cîțu

Lucian Isar a fost numit consilier onorific al premierului Florin Cîțu, potrivit unei decizii care a fost publicată luni în Monitorul Oficial. Funcția nu este remunerată, potrivit deciziei citate. Lucian Isar este soțul liberalei Alinei Gorghiu.

În 2012, Lucian Isar a fost propus de premierul desemnat Victor Ponta pentru funcția de ministru delegat pentru mediul de afaceri, în cadrul Ministerului Economiei.

Isar a ocupat, incepand cu 2006, funcțiile de vicepreședinte și Head of Trading Unit la Citibank, iar apoi pe cele de director executiv al Departamentului de Piețe Globale al Bancpost, precum și de membru al Comitetului Executiv al aceleiași bănci, iar, mai apoi, vicepreședinte pana în noiembrie 2008.

author avatar
Andrei Ștefan
1.020 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger