AcasăPoliticaFlorin Cîţu nu vrea să iasă de la guvernare: „Alegerile anticipate ar...

Florin Cîţu nu vrea să iasă de la guvernare: „Alegerile anticipate ar fi o greşeală”

florin cituFlorin Cîţu nu vrea să iasă de la guvernare: „Alegerile anticipate ar fi o greşeală”

Florin Cîțu nu mai este dorit la Palatul Victoria, dar vrea să continue guvernarea. În opinia premierului, „alegerile anticipate ar fi o greșeală în acest moment”. El susține că, într-o astfel de criză guvernamentală, România are nevoie de un guvern stabil.

Primul-ministru a făcut aceste declarații la Blaj, în cadrul şedinţei Colegiului Director Judeţean al PNL Alba.

Cîțu: „Alegerile anticipate, o greșeală”

„Suntem încă în pandemie. Vine iarna, facturile la energie deja ştim că vor creşte şi trebuie să adoptăm acele măsuri. Cred că doar cineva care nu îşi doreşte binele românilor şi îşi doreşte să arunce ţara în haos vorbeşte de alegeri anticipate în acest moment, astăzi”, a declarat Florin Cîţu.

„Cred că ar fi o greşeală în acest moment alegeri anticipate în România. Doar cine nu vrea binele PNL şi al românilor ar vrea să arunce România în alegeri anticipate în acest moment”.

Premierul spune că a intrat în politică pentru a schimba lucrurile în bine pentru oameni şi a făcut referire şi la aspecte din copilăria sa, petrecută la ţară, care l-au determinat să susţină Planul Naţional de Investiţii (PNI). Acesta a adăugat că doreşte să rămână la guvernare, chiar şi cu această situaţie privind partenerii de la USR PLUS.

PSD susține moțiunea

Marcel Ciolacu a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că PSD va vota moțiunea depusă de USR PLUS și AUR dacă aceasta va ajunge la vot, în plen, dar numai în contextul în care există perspectiva unor alegeri anticipate.

„Dacă moțiunea alianței USR AUR va ajunge la vot, în plen, atunci PSD o va vota. Dar nu să se întoarcă Barna în Guvern și Ghinea, să nenorocească PNRR-ul, ci vom merge până la capăt, alegeri anticipate” – Marcel Ciolacu.

„Prin urmare, alianța USR-AUR trebuie să susțină acest demers. Dacă moțiunea alianței USR-AUR nu ajunge la vot în plen, suntem dispuși să vorbim cu USR și AUR, să convenim un text al moțiunii, să semneze moțiunea pentru a avea cele 234 de voturi și în 10 minute o depunem. Guvernul Cîțu trebuie să plece”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

author avatar
Andreea Vlad
509 afisari

7 COMENTARII

  1. Cât de ieftin și jenant este discursul justificativ(în orice materie) a acestui limbric politic. Niciunei guvernări, din 89 incoace, nu i-a mai păsat de români sau de România. Indicativ este faptul ca avem 5 milioane de români fugiți din mizerie, sărăcie, corupție, abuzuri, minciună, sperjur(în tarisoara asta te duci în fața judecătorilor și juri pe biblie după care dai drumul tiradei de minciuni)… Câtă mizerie…
    Tot acest inelat nu aloca bani pentru vaccinarea antitetanos(iar tetanosul omoară 1 milion de oameni anual pe planetă) dar servește mizeria inchipuita cu acest fals risc legat de covid.
    Concluzie: poți face orice atunci când îți fac backup-ul cei care i-au adus la putere pe acești impostori. Apriori patria E „impostorii”. De fapt este „banii a priorii” și niciodată patria.

  2. Șobolanu drogat și penal de Cuțu trebuie să dispară. Cu tot cu guwernerul lui în frunte cu Țurcana mumuista.

  3. Citu, Romania nu te mai vrea, esti prea zelos in a-i imbogatii pe straini, si ai saracii pe romani
    Du-te la stapanii tai din State

  4. Fratilor, se pare ca noi nu intelegem nimic. Personajul vrea sa ne faca bine cu orice pret si noi il refuzam. Mai, sa fie…O vorba din popor zice.. „e rau sa fii prost… dar, sa fii prost si sa nu-ti dai seama e catastrofal”.

  5. Constitutia nu prevede alegeri anticipate. Si acum sunteti ipocriti. Trebuia legiuit cazuri în care presedintele convoaca alegeri anticipate sau un grup majoritar parlamentar prin doborrarea a 2 premieri consecutiv. Nu se poate ca se nasc alte majoritati ce vor vota acel premier pentru a nu se dizolva parlamentul si a te bucura de scaun.

  6. De ce nu se ia in considerare rata de 90% cei ce nu voteaza dar si rata de 4% ce isi anuleaza votul? Atunci vei intelege ca cu 6% masa de vot nu poti guverna o patrie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger