AcasăPoliticaFlorin Cîțu nu e indiferent la vocile critice din PNL. „Dacă preferă...

Florin Cîțu nu e indiferent la vocile critice din PNL. „Dacă preferă să discute prin presă, evident că…” – VIDEO

Florin Cîțu nu e indiferent la vocile critice din PNL. „Dacă preferă să discute prin presă, evident că...” - VIDEOFlorin Cîțu nu e indiferent la vocile critice din PNL. „Dacă preferă să discute prin presă, evident că...” - VIDEO

Cum în ultimele zile n-au fost tocmai puține vocile din rândul Partidului Național Liberal care și-au manifestat nemulțumirea față de actuala conducere a acestei formațiuni politice, Florin Cîțu dă de înțeles că ar fi preferat ca „rufele” să nu se spele în public.

„Le-am spus tuturor colegilor care vor să discutăm despre o problemă să vină să discutăm în PNL. Dacă era o problemă de guvernare, puteam să discutăm la Guvern. Dacă preferă să discute prin presă, bineînțeles că va trebui să luăm și alte decizii în PNL”, a declarat în primă fază Florin Cîțu, când jurnaliștii au vrut să afle cum răspunde criticilor venite în ultima perioadă din partea colegilor săi de partid.

În tot acest context, liderul PNL a fost întrebat dacă ar putea urma excluderi din partid. Iar Cîțu a anunțat că situația „se va tranșa” în Biroul Politic Național. Totodată, actualul lider al formațiunii a fost întrebat și despre parlamentarii care s-au rupt din grupul PNL – fiind vorba despre senatori și deputați.

„Vom discuta cu fiecare în parte și vom vedea dacă putem să găsim elemente prin care să-i aducem înapoi. Mă interesează să vină înapoi toți acei membri ai PNL, sunt încă unii membri ai PNL, oameni care nu atacă președintele partidului, care nu atacă președintele României, care nu atacă PNL. Sunt unii oameni care au fost și au plecat poate dintr-o afinitate sau o prietenie mai veche față de fostul lider”, a susținut actualul număr 1 în cadrul PNL-ului.

Un senator PNL și-a anunțat demisia din partid

Declarațiile lui Florin Cîțu, făcute, marți după-amiază, de la Parlament, la scurtă vreme după ce s-a aflat că este noul președinte al Senatului, vin la doar câteva ore după ce un senator și-a anunțat demisia din PNL, cu tot cu critici la actuala conducere a partidului.

E vorba despre senatorul gorjean Ion Iordache. „Îmi dau demisia din Partidul Național Liberal pentru că aici nu-mi mai pot îndeplini misiunea! Viața m-a format cu respect față de oameni și față de misiunea de a face bine, de a încuraja demnitatea și onoarea”, a anunțat parlamentarul, pe Facebook.

Senatorul de Gorj a arătat cu degetul în direcția actualei echipe de la vârful PNL-ului. „Ce faceți voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituție! Pentru beneficiile și sinecurile voastre, i-ați trădat pe oamenii care v-au votat, inclusiv familie și prieteni”, susține Ion Iordache, la câteva săptămâni după ce părăsise grupul parlamentar al PNL-ului.

220 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce a ajuns Romania, o colonie umila in care mafia externa i-a pus un sef de stat traficant de case si de copii si un al doilea om in stat presedinte la senat, tot un individ fara demnitate si intelect ,un betiv drogat!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger