AcasăPoliticaFlorin Cîțu, mesaj cu subînțeles înainte de consultările de la Cotroceni

Florin Cîțu, mesaj cu subînțeles înainte de consultările de la Cotroceni

florin cituFlorin Cîțu, mesaj cu subînțeles înainte de consultările de la Cotroceni

Florin Cîțu a lansat un atac la adresa unor partide din Parlament, după ce Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național de vineri să nu propună niciun premier la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, dacă nu va reuși să contureze o majoritate parlamentară.

În mesajul premierului demis prin moțiune de cenzură, legat de Holocaust, acesta aseamănă o parte din grupările politice parlamentare cu partide extremiste.

„Sunt cu atât mai revoltat când văd partide extremiste în Parlamentul României, când constat cum simboluri ale victimelor Holocaustului sunt trivializate în protestele publice și când istoria Holocaustului este relativizată sau chiar negată. Toate aceste derapaje inadmisibile sunt un semnal că efortul instituțiilor statului pentru a proteja memoria victimelor Holocaustului și combaterea extremismului trebuie să continue hotărât. Sunt decis să fac tot ce-mi stă în putință în această direcție!”, a declarat Florin Cîțu sâmbătă, 9 octombrie 2021, când se împlinesc opt decenii de la începutul deportărilor evreilor români din Sudul Bucovinei în Transnistria.

Luni încep consultările la Palatul Cotroceni

Joi seară, Biroul executiv al PNL hotărâse cu unanimitate de voturi ca Florin Cîțu să fie propunerea de premier pe care partidul o va prezenta la consultările de la Cotroceni convocate pentru săptămâna viitoare de președintele Klaus Iohannis. A doua zi, PNL s-a răzgândit și a decis să meargă la Cotroceni cu o altă propunere de premier

Luni, la Palatul Cotroceni încep consultările convocate de președintele Klaus Iohannis pentru formarea următorului guvern. PNL va fi reprezentat de președintele PNL, Florin Cîțu, și prim-vicepresedinții: Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu.

author avatar
Andreea Vlad
719 afisari

13 COMENTARII

  1. Cîț, indiferent despre ce vorbește rămâne același handicapat funcțional, oare celor mai vechișori din penelea nu le-o fi rusine pentru ca transplantilor pedeliști basinosi precis nu ?

    • Corecție: „handicapat” și atât. „Analfabet funcțional” este altă mâncare de pește.
      Și de ce le-ar fi rușine? De ce au zăcut precum vitele în staul când le-au fost băgate în „partid” lichelele portocalii? Își merită soarta.

  2. Fostul Prim Ministru devine veninos agresiv . Un partid antisemit în Parlamentul României ? Are el màsura acestei afirmatii ? Deci , în Uniunea Europeanà existà o tarà unde în Prlament s-au strecurat antisemiti ! Si Uniunea Europeanà stà si priveste îngàduitor manifestàrile antisemite dintr-o tarà a Uniunii . Îsi dà seama ce afirmà fostul Prim Ministru ? Îsi dà seama de grozàvia acuzatiei ? Îsi dà seama de enormitatea acuzatiei în aceastà zi cînd se comemorizeazà o actiune tragicà a unui guvern iresponsabil ? Cînd aceastà plagà odioasà trebuie combàtutà la nivel statal si european si mondial, un fost Prim Ministru îsi permite sà insulte memoriaunei actiiuni criminale afirmând cà în Parllamentul unei tàri din Uniunea Europeanà existà partide antisemite si Europa nu se sesiseazà ?
    Sigur nu are màsura unor astfel de afirmatii nesàbuite !

    • Ce-i aia „Prim Ministru”? Poate prim ministru. Și ce mai înseamnă aia „antisemit”? Ce-i grav? Că lumea s-a săturat ca numai ei să aibe dreptate, numai ei au fost oropsiți în WWII, numai ei merită compensații… Deci cine este plaga?

  3. Daca Catu Florin, un ins alcoolic si drogat fals american se ”revolta”impotriva celei mai importante institutii democratice romanesti,Parlamentul atunci cum e posibil ca acest ins sa fi fost cocotat prin frauda in palatul Victoria unde sa se opuna aplicarii deciziile puterii legislative, adica a Parlamentului tarii? Prin faptele sale cert infractionale , puscariasul Catu Florin trebuie judecat , condamnat cu celeritate. Fara nici un dubiu Catu Florin stie cati bani publici a talharit de a Romani, de la Uniunea Europeana, de aceia incearca, cu complicitatea lui K.Iohannis sa se mentina in palatul Victoria contrar vointei natiei romani.

  4. Domnule, doamna Ursuleanu ati uitat să precizați că acest individ este in plus un hoț, unul care furând USD 7000, a furat si fură din buzunarul meu si a tuturor posesorilor de cărți de credit MBNA, in fiecare an, in fiecare lună datorită cresterii aferente a dobânzii sau a taxei de membru. Mai mult, Johannis probabil poate fi definit complice refuzînd să considere incompatibilitate lui Catzu împreună cu Rareș Bogdan javră.
    Dacă hoțul bețivul si pușcăriașul Catzu, nu va fi înlăturat si va ajunge din nou prim ministru, vom vedea in ce măsură romanii din țară și din afară vor să facă efortul să -i zboare pe toti trei cei care aparent deocamdată, vor să organizeze o bandă organizată de infractori.

    • Dar, K.Iohannis, Catu Florin, Dacian Ciolos, Arafat ,orban si toti huliganii mafiei lui Iohannis sunt o mare si periculoasa grupare de crima organizata romaneasca si transfrontaliera.

  5. Citu se crede prim ministrul Iraelului si trebuie sa protejeze interesele cetatenilor israeliti, e plin de holocaust…

    • HA,HA HA…Cand consuma droguri asa cum face Catu Florin se poate crede si presedintele SUA, doar in SUA acest taranoi primitiv a facut inchisoare pentru consum de droguri si alcool, cocktail american.

  6. Acest puscarias drogat infractor de pe ce pozitie se adreseaza? Alo, DNA, mai traiti, gunoaielor? Arestam si noi acest infractor? Il arestam si noi pe dulapul de la cotroceni? Am uitat, scuze, voi sunteti numiti fix de dulap! Corect

  7. Victime ale holocaustului te-a comparat pe tine si toti prietenii tai de prin guvernele lumii cu nazistii bai catz-ule. Mai cauta, mai vezi cu cine e asemuita politica voastra !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...

Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)

A apărut o nouă teorie despre construirea piramidelor circulă în ultimele zile. Acestea ar fi fost construite mult mai ușor pentru că în preajma...
proger