AcasăPoliticaFlorin Cîţu merge la Congresul PNL ca la cinematograf: ce pretenţie are...

Florin Cîţu merge la Congresul PNL ca la cinematograf: ce pretenţie are pentru evenimentul din 25 septembrie

citu covidFlorin Cîţu merge la Congresul PNL ca la cinematograf: ce pretenţie are pentru evenimentul din 25 septembrie

Florin Cîţu este de acord cu certificatul verde pentru vaccinare şi doreşte implementarea acestuia chiar şi pentru Congresul PNL. Delegaţii la Congresul Partidului Naţional Liberal (PNL) vor putea participa la evenomentul din 25 septembrie doar cu certificatul verde COVID, dacă rata de infectare în Capitală va depăşi trei cazuri la 1.000 de locuitori.

Este exact ca în sălile de cinematograf sau la spectacol. Este aceeaşi condiţie şi pentru Congresul PNL. Nu văd nicio problemă aici”, a afirmat Cîţu.

Cîţu se ceartă cu Asztalos Csaba

Opinia lui Florin Cîţu a venit în contextul în care preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, Asztalos Csaba, a afirmat că măsura introducerii certificatului sanitar nu ar trebui să fie adoptată printr-o hotărâre de Guvern, ci printr-o lege votată de Parlament, pe motiv că ar reprezenta „o condiţionare sau limitare a exerciţiului drepturilor sau libertăţilor fundamentale”.

Eu nu văd o restrângere a drepturilor aici, dar îi las pe specialişti să se pronunţe. Până atunci, vom folosi această metodologie. A fost folosit acest certificat verde în toată Europa, toată vara.

Nimeni nu a spus că este o restrângere a unor drepturi. Nu văd de ce ar fi o restrângere a acestor drepturi aici în România. Din contră, sunt trei categorii foarte clare – persoane care sunt vaccinate, persoane care au trecut prin boală sau persoane testate”, a spus Cîţu, la Mureş.

Guvernul va adopta, vineri după-amiază, un act normativ prin care certificatele verzi COVID-19 să devină o condiţie de intrare în orice spaţiu public sau privat, dacă rata de infectare depăşeşte trei cazuri la 1.000 de locuitori.

De ce a fost Cîţu la Tg. Mureş? Pentru a prezenta moţiunea „România liberală”, cu care candidează la preşedinţia partidului, în faţa Colegiului Director Judeţean al filialei PNL Mureş.

author avatar
Andrei Ștefan
264 afisari

4 COMENTARII

  1. Pușcăriașul cel vesel, incult si hot a uitat alte categorii existente in Romania care pot fi tratate diferit fara ca sa se poata vorbi de discriminare.
    De ex: germanii, ungurii, turcii, țiganii, evreii, romanii,etc. Nu trebuie uitat impartirea pe criterii religioase, catolicii, ortodocșii, manifestanții, etc… Catzule amuză-te. Ai suficient material?

  2. Pentru un om, si pentru alegerea sa, se sacrifica cu buna stiinta o tara, asta este gandirea liberala

  3. @ Dacă e verde e u UDMR, ? După ce Funar a vopsit băncile din Cluj în culorile tricolorului s-a înființat banca de succes Transilvania, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger