AcasăPoliticaFlorin Cîțu le face o favoare celor de la USR-PLUS: îi lasă...

Florin Cîțu le face o favoare celor de la USR-PLUS: îi lasă tot pe ei să pună un ministru la Sănătate!

florin cituFlorin Cîțu le face o favoarea celor de la USR-PLUS: îi lasă tot pe ei să pună un ministru la Sănătate!

Pemierul Florin Cîțu arată îngăduinţă faţă de USR-PLUS şi-i lasă tot pe ei să numească un ministru la Sănătate, după demiterea lui Vlad Voiculescu.

Aștept desemnarea ministrului Sănătății de la USR PLUS, este un portofoliu care revine USR PLUS. Până atunci voi asigura interimatul și mă voi asigura că lucrurile vor funcționa în mare parte bine„, a spus premierul.

USR-PLUS vrea schimbarea lui Cîţu

Deputatul USR, Iulian Bulai, a declarat, că liderii USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, vor merge luni la ședința coaliției cu mandatul retragerii sprijinului politic premierului Florin Cîțu.

Bulai a spus că alianța va cere în continuare înlocuirea premierului Cîțu, indicând ca posibile variante pe liderul PNL Ludovic Orban sau pe șeful Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan.

Avem pe masă o solicitare, va fi discută luni, sunt sigur că se vor găsi soluții„, a mai spus Bulai.

În ce privește propunerea pentru viitorul ministru al Sănătății, Bulai a spus că USR PLUS dispune de mai multe variante, invocând mai multe nume, printre care Andreea Moldovan, Ioana Mihăilă, Tudor Pop.

Reamintim că liderii USR PLUS n-au fost de acord în decembrie 2020 cu varianta numirii lideruluil PNL, Ludovic Orban, în funcția de premier.

author avatar
Andrei Ștefan