AcasăPoliticaFlorin Cîțu, încă un dosar în instanțele din SUA. Premierul, chemat în...

Florin Cîțu, încă un dosar în instanțele din SUA. Premierul, chemat în judecată

florin cituFlorin Cîțu, încă un dosar în instanțele din SUA. Premierul, chemat în judecată

Florin Cîțu are încă un dosar în Statele Unite. Premierul ar fi uitat să plătească un credit de aproape 7.000 de dolari. Creditul a ajuns pe mâna unei firme de recuperări, care l-a obligat, în instanță, să plătească aproape 10.000 de dolari, cu tot cu dobânzi și alte taxe.

Este vorba de un dosar în instanță civilă, deschis în 2008, la 6 ani după ce Cîțu a plecat din SUA. El avea o datorie de aproape 6.700 de dolari, fiind vorba de un card de credit deschis la Maryland National Bank. Banca și-a vândut creanțele unei firme de recuperări, iar aceasta a cerut peste 9.700 de dolari, cu tot cu dobânzi și despăgubiri, pentru că, spuneau ei, nu și-a respectat contractul. După 3 luni, firma de recuperări a cerut un răgaz, pentru că Florin Cîțu era de negăsit.

Firma a angajat chiar și un investigator profesionist care să dea de Cîțu. Totul se întâmpla la începutul anului 2009. Firma de recuperare a pierdul procesul, pentru că instanța a respins temporar acest caz, iar firma nu a mai mers înapoi în instanță, reiese din documentul obținut de MEDIAFAX și Aleph News.

Premierul Cîțu, acuzat că a dat țeapă unei bănci

Senatorul PNL Alina Gorghiu a reacționat, duminică, după ce a fost publicat al doilea dosar din SUA al lui Florin Cîțu. Ea a scris, duminică seara, pe Facebook, că „în noua poveste” există o decizie clară a unei instanțe și că speța a fost respinsă.

„Eu știu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres. Dar, în noua poveste, există o decizie clară a unei instanțe americane, că speța civilă a fost respinsă, iar firma nu a depus vreo altă solicitare. Adică există cineva care te dă în judecată, tu nu știi, că nu te anunță nimeni, cererea lor este respinsă, iar tu rămâi cu denigrările. Sau nici justiția americanilor nu mai e bună zilele acestea?”, scrie Alina Gorghiu.

Pe de altă parte, cei din AUR sunt de părere că PNL – USR PLUS – UDMR trebuie să îi retragă sprijinul politic lui Florin Cîțu, după apariția celui de-al doilea dosar în SUA. Ei se întreabă cum poate salva Cîțu economia, dacă nu a fost în stare să își plătească datoriile.

„Cum să salveze unul precum Cîțu economia, dacă el nu a fost în stare să își plătească datoriile și americanii au trimis recuperatori pe urmele lui? Asta-i România normală, a lucrului bine făcut? Cu un președinte de țară și o alianță de guvernare care fac scut în jurul unui premier penal?”, scriu cei de la AUR, pe pagina de Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
397 afisari

5 COMENTARII

  1. Madam gorghiu, vezi-ti de treaba ta. Dacă ar fi vorba de Gheorghe din cucuietii din deal n-ar fi grav si am putea chiar să ne amuzăm…
    Dacă nu stiti madam Gorgiu aflati că este vorba de actualul prim ministru al Romaniei, colegul dumneavoastră in PNL sprijinit probabil de oameni fără scrupule ca dumneavoastră sa ajungă „Conducătorul” partidului liberal. Brătianu va spune ceva madam gorghiu?
    După astfel de afirmatii ar trebui să fiți pusă la poarta partidului.
    Individul acesta, ar trebui sa fie judecat pentru fals si uz de fals datorită declarațiilor false făcute ori de cate ori nu si-a declarat dosarul penal, ori dr cate ori a „uitat” sa îsi declare datoria neplătită la MBNA.
    Cei din ORNISS, din serviciile secrete care nu si-au facut datoria ar trebui dați afară cu șuturi in cur. Poate cineva din grămadă de oficiali sa jure că datoriile făcute de prim ministru in ultima perioadă nu sunt explicabile de aceste pete din viața individului? Puteți jura că nu mai sunt si alte surprize?
    Doamnă Gorghiu demnitate va spune ceva? Dacă nu, shut up. Va faceti de râs partidul si moștenirea Brătienilor.!!!

  2. Daca a „uitat” un credit de 7000 dolari cum sa gestioneze un buget al unei tari, finantist fiind, nu cioban…
    E de interes public sa se cunoasca de ce o banca privata l a dat afara ?

  3. PNL, terminați cu Cîțu pentru că altfel toți vă veți rupe gâturile cu Cîțu de gât. Să plece! Ăsta nu era indicat să fie pus pe post de premier. Cine caută „evoluția” lui din liceu si pe mai departe, toate nasc mari semne de întrebare. Cum a fost teleportat la studii si prin ce metode dubioase a ajuns pe funcții vom descoperi. Va fi tocat mărunt zi de zi si astfel tot va pleca. De bunăvoie sau silit. Vom afla ce alte „băuturi alcoolice” a consumat el.
    Nu are demnitate, dar spre binele lui, ar trebui să plece. Si cine îl păstrează pe funcție, va pica în cursă. PNL, nu mai luați partea lui Cîțu pentru că veți cădea urât. Veți avea genunchii zdrobiți. Si veți regreta. Este trist pentru un astfel de partid ca PNL să se coboare atât de mult. Vor fi urmări.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger