AcasăPoliticaFlorin Cîţu, făcut PRAF chiar de unul dintre miniştrii lui: "E un...

Florin Cîţu, făcut PRAF chiar de unul dintre miniştrii lui: „E un zombie politic”

drulaFlorin Cîţu, făcut PRAF chiar de unul dintre miniştii lui: "E un zombie politic"

Cătălin Drulă, vicepreședinte USR PLUS și ministru al Transporturilor, îl critică dur pe premierul Florin Cîțu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu.

Un zombie politic„, îl caracterizează Drulă pe Cîțu, arătând că acesta și-a pierdut încrederea principalului partener de coaliție. Întrebat despre un eventual vot al USR PLUS la moțiunea de cenzură anunțată de PSD, Cătălin Drulă a spus că ”În politică toate opțiunile trebuie să fie masă, dar cred că suntem departe””

Cătălin Drulă a spus, pentru g4media.ro, că are ”semnale” potrivit cărora ”oamenii responsabili din PNL și președintele Iohannis înțeleg ce s-a întâmplat, înțeleg că s-a pierdut încrederea partenerului de guvernare în premier. A fost o chestiune extrem de gravă ce s-a întâmplat”.

El a exclus ieșirea USR PLUS de la guvernare, arătând că schimbarea premierului e singura soluție pentru ”reașezarea” coaliției de guvernare.

Drulă vede sigură schimbarea lui Cîţu

Ministrul a afirmat că schimbarea lui Florin Cîțu „se va rezolva mai devreme sau mai târziu”. Ministrul a spus despre posibilitatea ca USR PLUS sa voteze o moțiune de cenzură că „în politică toate opțiunile trebuie să fie masă”. „Dar cred că până acolo e un drum lung de parcurs„, a indicat Drulă.

Probabil că Florin Cîțu a fost un pariu greșit„, a precizat acesta.

Despre ancheta dispusă de Florin Cîțu la Ministerul Sănătății, ministrul a spus că ancheta Corpului de Control este un gest de tipul celor din Belarus.

Condamnă suspiciunile privind datele din pandemie

Există gesturi oribile împotriva lui, precum acea investigație penală pentru că au publicat datele privind vaccinarea. Astea sunt gesturi de Belarus.

Vă spun cu toată responsabilitatea că e o porcărie, o măgărie, un gest de tip Belarus în care se reacționează din epoleți când ești deranjat și arăți…

Suntem un stat civilizat, aici e UE, avem altă viziune. Genul ăsta de combinație de mușchi din partea unui anumit tip de sistem, un anumit tip de reacții…”, a zis Drulă.

„Premierul pe de o parte își promovează imaginea de tip modern cu tricouri Metallica, pe de altă parte apelează la vechile trucuri cu Corpul de control, cu trimis la parchet, pentru că în opinia publică asta blamează, pune presiune pe un om„, a mai spus ministrul Transporturilor.

author avatar
Andrei Ștefan
692 afisari

9 COMENTARII

  1. Cand faci o greseala intr-un articol, mai treaca-mearga. Cand repeti aceesi greseala si a doua oara se numeste prostie: ” în politică toate opțiunile trebuie să fie masă”.

  2. Cu cine ati facut coalitie, cu niste golani, PNL trezeste-te, da putorile afara din Guvern

  3. da civilizatie cu ranga si aplaudata!!!!!!!!!!o sa fiti mai degraba out si vor cauta sprijin ca alte dati ca politica nu e pt incepatori e pt deaia forjati !!!!!!!!!

  4. GUVERNANTILOR SUNTETI IN STARE SA DISTUGETI TOATA TARA ,PENTRU A VA MENTINE SCAUNELE OCUPATE SI VOI TREBUIE SA SUPORTATI ACELEASI CONSECINTE,CA ORI SI CE DISTRUGATOR A TOT CEACE ACEST POPOR A CLADIT CU TRUDA FRUMUSETEA ACESTEI TARI.OPRITIVA PENTRU DUMNEZEU O DATA DIN GOANA PENTRU INBOGATIRE PRIN A VA BATE JOC DE UN POPOR SINCER SI MUNCITOR ,VA AJUNGE 30 DE ANI IN CARE ATI FACUT LEGI PENTRU VOI SI NU ATI DAT SOCOTEALA NIMANUI,,OPRITIVA SI PRIVITI IN OCHII ACESTUI POPOR..

  5. La cat de incompetenti si de lipsiti de atasament fata de tara si de popor v-ati dovedit toti de un an incoace nu m-as mira ca romanii sa devina ultra nationalisti si sa va zboare pe toti din scaunele confortabile in care v-au asezat partidele cu acordul lui Iohannis.

  6. Cîț, demostrează ca ai sânge-n istalii si dal afara pe măgar ! Alfel esti cum zice el, n zombi ?..

  7. Rezistii USR PLUS acum un partid toxic pentru Romania si pentru romani- Partidul Uniunea Sabotam Romania PLUS pe romani. In plina pandemie cand deja romanii sunt super stresati. Fara locuri de munca f multi,ministrul zDrula gaseste normal sa darame chioscurile de la metrou si sa nu le asigure comercintilor alte spatii cu ajutorul ,,independentului,, Danut si al primarilor de sectoare. macar atat Danute pentru ca a venit primavara, februarie a trecut si nici o veste ca ai inceput reparatiile la termoficare.Voiculescu desi demis continua sa bage batul prin gard pentru a mari tensiunea.Nimic insa despre realizarile lui in MS cat timp l-a condus. Oftica pe fata. Restul ministrilor lor,pauza. Inca isi aranjeaza locurile caldute dupa ce nu vor mai fi la guvernare. Junimea rezista scolita doar ea stie pe unde face valuri in functiile unde a fost pusa. Clotide se da mare organizatoare a sectorului 1 dar nici macar un semn sa ajuga sectorul precum Nisa, promisiunea ei din campanie. Doar mahala si anchete. Barna se viseaza presedintele Romanie desi stie ca si Ciolos vrea acelasi lucru. Poate vor si Macovei si Geoana, pe ei nu-i intrebati? Este pentru prima data in istoria Romaniei din 89 incoace cand un partid isi bate joc de romani si de Romania.Si care vrea ca in scurtul timp cat stie ca va fi la guvernare sa-si indeplineasca toate sarcinile trasate din afara tarii. Trezeste-te PNL, trezeste-te opozitie, trezeste-te Dl Presedinte Iohannis! Lasati orgoliile personale! La granite ne paste un enorm pericol avem mare nevoie de unitate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger