AcasăPoliticaFlorin Cîțu are un plan ascuns, născocit în ciuda PSD-ului. Ce gânduri...

Florin Cîțu are un plan ascuns, născocit în ciuda PSD-ului. Ce gânduri „coace” cu certificatul verde la locul de muncă

Rafila-si-CituFlorin Cîțu are un plan ascuns, născocit în ciuda PSD-ului. Ce gânduri "coace" cu certificatul verde la locul de muncă

Florin Cîțu susține în continuare certificatul verde. Acesta a declarat, luni, că nu vede un plan pe sănătate din partea colegilor de coaliție care dețin ministerul de Resort și consideră că acest val 5 al pandemiei trebuia gestionat altfel.

Şeful liberalilor a vorbit și despre infectările COVID din ultima perioadă. „10.000 de cazuri înseamnă concedii medicale, cost în economie”, a avertizat Florin Cîțu.

Preşedintele PNL se gândeşte la criza economică

Numărul 1 în PNL a prezentat consecinţele nefaste ale pandemiei asupta economiei.

Înțeleg că nu mai interesează pe nimeni (c.n. certificatul verde) și faptul că avem peste 10.000 de cazuri zilnic și aceste cazuri cresc nu reprezintă o problemă în acest moment. Pentru mine reprezintă și vă spun de ce.

10.000 de persoane infectate înseamnă concedii medicale, înseamnă un cost pentru economie și societate, care nu este luat în calcul. Sunt foarte curios dacă acesta a fost planul de la bun început, să avem un număr mare de persoane infectate sau nu.

Eu nu văd niciun plan care să reducă numărul de persoane infectate, nu văd un plan care să crească numărul de persoane vaccinate, văd doar că suntem ok și toată lumea încearcă să ignore această problemă.

Nu o ignor și vă spun că există un cost foarte mare pentru economie și trebuie găsită o soluție. Susțin certificatul verde. Dacă nu există în coaliție pentru el, atunci trebuie să ne asumăm că există alte costuri pentru economie.

Eu rămân la opinia mea că acest val trebuia gestionat altfel, dar este opinia mea de economist și la modul în care este gestionată situația. Îmi aduc aminte că în vară când erau 10.000 de persoane eram atacați, acum nu mai este niciun fel de problemă”, a spus Florin Cîţu.

8.000 cazuri noi Covid-19, luni

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, luni, că s-au înregistrat peste 8.000 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate 17 decese. Dintre cei 485 de pacienţi internaţi la ATI, 52 au certificat care atestă vaccinarea. Incidenţa cazurilor în Bucureşti a crescut la 5,67 de 5,17 în urmă cu o zi.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 17 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 8.118 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 17 decese. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00″, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

author avatar
Andrei Ștefan
746 afisari

7 COMENTARII

  1. „”Florin Cîțu susține în continuare certificatul verde” Da Florine da! Expira alea 120 milioane de doze pe care le-ai cumparat!!! Procurorii vor evalua prejudiciul si te vor baga in puscarie.
    P.S.
    Concediile medicale nu le platesti tu si nici M A T A . Banii sunt ai nostri . TOTI banii de la buget.

    • Bani pe care ii platim lunar la CASS….si cand e sa i folosim…nu se poate ! Trebuie sa platim consultatiile…analizele…investigatile…tratamentul….
      Asigurat medical cu o asigurare platita dar fara servicii.
      Unde s banii?

  2. Asta este comanda stăpânilor lui, mizeria asta de trădător are sufletul vândut de mult. Comanda este sărăcirea romanilor, distrugerea economiei cu capital romanesc. Privatizarea sistemului sanitar si distrugerea independentei sistemului energetic. Odata rezolvate aceste ordine, suntem sclavii totali ai noi orânduiri mondiale

  3. O javră dresată de globaliști. Ce plan să aibă un prostalan care trage pe nară înainte să se spele pe ochi de puchi??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger