AcasăPoliticaFlorin Cîțu, amenințări la adresa PSD. Ce îi transmite lui Adrian Câciu

Florin Cîțu, amenințări la adresa PSD. Ce îi transmite lui Adrian Câciu

florin cituFlorin Cîțu, amenințări la adresa PSD. Ce îi transmite lui Adrian Câciu

Fostul premier Florin Cîțu a lansat amenințări la adresa actualilor colegi de la guvernare și le transmite că „această coaliție nu este un cec în alb, o coaliție necondiționată”. Liberalul i-a dat și o replică ministrului Finanțelor Adrian Câciu, care în urmă cu câteva zile declara că banii împrumutați de guvernele Orban şi Cîţu „s-au dus pe risipă”.

Președintele PNL a mai ținut să atragă atenția celor de la PSD că dacă observă „derapaje în buget” va lua măsuri care privesc actul de guvernare.

„Dacă văd derapaje care pun în pericol stabilitatea economică a României venim în PNL și luăm o decizie. Nu e o coaliție cu cec în alb. Sunt declarații politice la PSD acum. În momentul în care noi vedem că sunt luate măsuri care pun în pericol stabilitatea politică a României, statul de drept, vom merge în PNL și vom lua o decizie dacă mergem mai departe sau nu (n.r. cu guvernarea alături de PSD)”, a spus Cîțu la Digi24.

Divergenţe majore între PNL și PSD

Cîțu a atenționat PSD-ul și în privința PNRR-ului, despre care a spus că este o altă ”linie roșie” care nu poate fi trecută.

„Da, PNRR-ul este o linie roși (în relația cu PSD). În PNRR sunt nevoile românilor, nu este un program al PNL. Sunt 64 de reforme în PNRR pentru care primim finanțare de la UE. În programul de guvernare nu există nicio renegociere a PNRR. În 2 ani de zile, comisia îți permite să faci mici modificări, însă doar în chestiunea implementării”, a adăugat Cîțu.

Câciu, comparat cu Dragnea

Florin Cîțu l-a comparat pe Câciu cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea. „Am văzut și eu declarațiile. Am auzit și discuții despre audit. Mi-a adus aminte de Liviu Dragnea, care vorbea de o gaură imaginară. Ce este deranjant sunt insinuările venite de la PSD, pentru că sunt într-o coaliție de guvernare. Pun astfel de declarații pe seama euforiei că au intrta la guvernare.

Nu, nu e adevărat. Rectificarea bugetară are același deficit bugetar. România a avut o evaluare pozitivă de la agențiile de raiting! Vorbim cu cetățenii, ca să înțeleagă”, a fost replica lui Florin Cîțu pentru Adrian Câciu.

author avatar
Andreea Vlad
678 afisari

10 COMENTARII

  1. Si FLORIN CATU la preluarea mandatului spunea numai de gaurile lasate de PSD ! Sa raspunda daca se face vinovat ,PNL sa se gandeasca serios la debarcarea acestui cetatean trimis de cine stie sa conduca ROMANIA ! A ajuns numarul doi in statul roman !

  2. acest catu este inca o dovada ca intreaga clasa politica impreuna cu institutiile statului si justitia actioneaza concertat pentru distrugerea tarii . acest individ a imprumutat tara la dobanzi mai mari decat au cerut bancile si nimeni nu vede nimic . psd tace complice .justitia la fel . trebuie ras totul si luat de la zero cu oameni adevarati nu slugile strainilor .

  3. Bai handicapatule, tu n-ai fost in stare sa faci un Buget ! Da ameninti drogatule ?
    Du-te la stapanii tai in America si lase-ne

  4. Idiotul se scapa pe el de frica auditului !Intrebarea este : ce a facut el cu muntele de bani imprumuati, ca in economie nu s-a vazut nimic ! Poate, sper ca auditul sa ne dea raspunsul corect, ia acest individ sa dispara din politica romaneasca !

    • speri degeaba , sint intelesi intre ei , auditul este praf in ochii fraierilor care mai au asteptari . fac prinsoare pe orice ca asa zisul audit va efect zero !

  5. pe nea nicu l/am impuscat pt. ca ne/a lasat fara nici o datorie dar asta ca a luat atea imorumuturi ar trebui belit si pus sare

  6. A saturat rechinii de restituiri fara nr de tva fara noima , a platit cica concedii medicale restante pe la multinationalele astea off shore care sufoca Romania prin furt calificat cica optimizare fiscala si vaxinuri si atat , pt firmele romanesti si cetateni ciuciu!!

  7. SCARBELE ORDINARE PENALE CIȚU ȘI CIOLACU AU DAT PENSII SPECIALE LA CRIMINALII DE PRIMARI DE LA 1 IANUARIE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger