AcasăPoliticaFlorin Cîțu a mai pus frână certificatului verde. Mai nou, vrea să-l...

Florin Cîțu a mai pus frână certificatului verde. Mai nou, vrea să-l introducă doar în următoarele zone!

Florin-Citu-certificatul-verde-european

Florin Cîțu şi-a mai domolit discursul la adresa introducerii certificatului verde. Nu-l mai vrea în toate supermarketurile. Premierul demis a spus că se va introduce certificatul verde pentru toate activitățile, mai puțin pentru magazinelor esențiale.

Știu că este un subiect nepopular, îmi asum acest risc politic„, a spus şeful interimar de la Palatul Victoria.

Ce va propune Cîţu Parlamentului?

Potrivit lui Florin, Biroul Executiv al PNL a decis, astăzi, susținerea în Parlament a demersurilor pentru introducerea certificatului verde în afara magazinelor esențiale.

Vine sezonul de iarnă, toată lumea vrea să știe cum va funcționa economia. Știu că este un subiect nepopular, îmi asum acest risc politic, dar este soluția de a menține economia deschisă în perioada următoare, o soluţie viabilă, și a nu introduce un nou lockdown”, a precizat Florin Cîțu.

Astfel, introducerea în afara magazinelor esențiale a certificatului verde va fi susținută de PNL în Parlament.

Iniţial, Cîţu voia certificatul verde peste tot

Premierul demis Florin Cîțu a declarat, joi, după ședința de Guvern, că ia în considerare introducerea certificatului verde de vaccinare sau imunizare la SARS-CoV-2 în toate activitățile economice, pentru a ține economia deschisă. De asemenea, Cîțu spune că și în magazine ar putea fi necesar acest certificat.

Întrebat dacă ia în calcul carantinarea Bucureștiului și județului Ilfov pentru două săptămâni, premierul demis Florin Cîțu a răspuns: „Nu în acest moment. Și anul trecut a fost această discuție și nu a funcționat”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.555 afisari

5 COMENTARII

  1. Kamikaze , tratamente romanilor ca sa treaca peste boala le asiguri sau asa e si in ue de aplici reteta aici???? Daca faceai asa ceva la unguri sau polonezi erai mancat!!!

  2. Pana una alta romanii speriati si prostiti de propaganda se incoloneaza disciplinati la intepare. Acum ceva vreme m-am certat pe Internet cu unul care spunea ca romanul stie doar de bici.Atunci l-am contrazis ,acum ,sa ma ierte,ii dau dreptate.Cum spuneau aia in dec 1989, daca Ceausescu dadea nevertebratelor mancare si dezmat la televizor fara numar era etern la putere.Si aveau dreptate.

  3. Bai Matule, bai dobitokule handikapat, ti s-a facut frica de popor ? 🙂 Vezi ca oricum nu scapi de furia multimii, vine iuresul din decembrie, sa vezi tu ce o sa iti placa, bai trepadusule !! Esti un pakalici de 6 lei si 66 de bani, bai criminalule, oricum o sa ajungi cu pielea pe bat, bai Matule agariciule !! Nazi Double Vaxxin Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger