AcasăPoliticaFlorentin Pandele a explicat cum a ajutat-o Ștefan Godei, patronul azilelor groazei,...

Florentin Pandele a explicat cum a ajutat-o Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, pe Gabriela Firea: „A dus-o la spital”

Florentin Pandele, primarul din Voluntari, susține că nu știa cu ce se ocupă Ștefan Godei, patronul azilelor groazei.

Deranjat de ceea ce s-a spus despre ea și despre legătura acesteia cu Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, soțul Gabrielei Firea a decis să facă dezvăluiri în premieră despre suferința soției sale.

Godei a dus-o pe Firea la spital

Reamintim, Gabriela Firea și-a dat demisia, săptămâna aceasta, din funcția de ministru al Familiei și a renunțat și la funcțiile pe care le avea în PSD, după ce a fost acuzată în scandalul azilelor groazei.

Pandele a explicat că, de fapt, între Gabriela Firea și Ștefan Godei nu există nicio legătură, doar că cel din urmă a ajutat-o pe soția sa, ducând-o la spital, în momentul în care șoferul ei personal nu era prin preajmă.

”Soția mea a fost operată de două ori foarte grav, m-a implorat să nu mai spun. Duceți-vă la spital să vedeți ce probleme grave. Dacă i s-a făcut rău și nu era șoferul ei, Victor, și acest Godei era în preajmă, el a dus-o la spital, ce era să fac?

Cum să nu mă enervez?Încetați, vă faceți rău, ascultați-mă ce vă spun, Firea este simplu senator, s-a suspendat din funcția politică”, a spus Pandele.

Pandele şi-a lăudat soţia

De asemenea, soțul Gabrielei Firea a ținut să-și laude nevasta.

Sunt în stare să fac orice, Firea este cel mai puternic om pe care l-am întâlnit în viața mea, m-am căsătorit la 50 de ani cu Firea, este o femeie muncitoare, nu am văzut-o plângând, niciodată Firea nu a plâns”, a concluzionat acesta.

author avatar
Andreea Vlad
573 afisari

7 COMENTARII

  1. CRED CA ASISTAM LA O NOUA ROTATIE FORTATA A SECURISTILOR…SUNT DECARTATI CEI CU BUBE MULTE IN CAP…NU CRED CA E INTAMPLATOR SCANDALUL
    DE30DE ANI ACEIASI ACTORI SUNT IN FATA…NU SE MAI SATURA DE CIOLANE HIENELE
    SE SIMTE O USOARA TENDINTA DE ARUNCAT PIETROAIELE PESTE BORD…DIN PARTEA STAPANILOR COLONIEI
    URMARIM SI LUAM NOTITE…CA PUTEREA E LA EI….

  2. Cred ca asistăm la alta mascarada usr,eu vreau sa știu cum au fost tratați acești bătrâni din azile pe guvernarea pnl usr în plina pandemie cand nu avea nimeni voie sa intre nicăieri ,unde DSP urile numite de Orban și Voiculescu tăiau și spânzurat, vreau o statistica cu morții din 2020 2021 din azile

  3. DOMNILOR ASA ZISI GUVERNANTI SI POLITICIENI
    De 33 de ani vă certați pe ciolan. Sau mai bine zis, vă faceți că vă certați. Între voi, doar împărțiți ciolanul. Adică, prada! Adică, România!
    Îi mințiți pe toți și umblați cu “interesul național” în gură, poate, poate vă mai crede cineva.
    Chiar nu ați înțeles că suntem sătui de voi?
    De voi toți! De la stânga la dreapta, niște bișnițari de doi bani, agramați, analfabeți, cămătari, traficanți, borfași care nu ștîți ce să mai combinați. Pentru interesul propriu și al stăpânilor voștri. Căci știm doar, că sunteți slugoii Europei.
    Combinatori de cea mai joasă speță cu aere de mafioți. Sunteți doar niște râsuri. Ca să fie pe înțelesul vostru! Pe limba voastră, căci majoritatea nici bacalaureat nu aveți. Dar aveți pretenții de elite! Vai, mama voastră de repetenți!
    Ne-ați înnebunit de două săptămâni cu cafteala politică, uitând că la mijloc e vorba de oameni. Pe care-i plimbați pe la haznalele Moartea tv., în speță, toate, să vă faceți că faceți. Așa ați învățat voi să faceți politică. Politica morții. Cățărându-vă pe cadavre fără să fie tras niciun nemernic la răspundere. De ce? Pentru că toți sunteți la fel! Nu vă diferențiează decât o culoare. Atât! O clică de mizerabili! Care promit că vor face.
    Ce dracului să mai faceți?! Ați distrus tot, ați călcat pe cadavre, ați girat traficul de orice fel, ați distrus educația, industria, ați pus în scaune de decizie drogați, bețivi, bolnavi mintal, demenți și cretini cu aere de Mesia.
    Suntem sătui de voi până peste cap!
    Până unde, până când?! Pe voi nu vă mai satură nimeni și nimic. Doar pământul! Când o să vă înghită pe toți. Cred că o să vă scuipe și el afară! Nu vă mai suportă nici pământul, darămite oamenii! Sunteți fericiți că nația e fraieră. Înghite orice minciună pe care o livrați voi. Aveți doar o vagă impresie. Orice român de rând din hoți și borfași nu vă scoate. Asta ca să știți. Să nu cumva să trăiți cu falsa impresie că neamul ăsta e atât de idiot ca voi. Niciodată!
    E sătul de voi până peste cap! Dacă ați cunoaște cu adevărat realitatea, ați fugi în munți și nu ați mai coborî niciodată.
    Dar întotdeauna vine și ziua plăților! Pentru voi toți. Pentru tot ce ați făcut, cu siguranța plata va fi cruntă. Pe nouă generații. O meritați pe deplin! Voi și ai voștri!
    De muncă reală cănd aveți de gând să vă apucați?! De făcut ceva bun pentru țara asta mai aveți timp?
    Sau nu mai aveți țară și noi nu știm?! Ați jucat-o la poker pe 2 lei sau pe niște case? De preferință șase și niște mașini cu scaune încălzite să nu vi se răcească posterioarele puturoase?!
    33 de ani pentru istorie nu înseamnă nimic. Pentru noi e viața noastră. Uneori toată! Pentru unii!
    Veți rămăne în istorie ca niște păduchi de care nu mai scăpa un neam. Niște găndaci de bucatărie sau subsoluri insalubre de bloc, ce trebuie deratizați.
    Sper să vă deratizeze Dumnezeu așa cum știe el cel mai bine! Doar El ne mai scapă de voi!
    Și cu siguranță o va face! Așa cum a făcut-o întotdeauna!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger