AcasăPoliticaFlancat de miniștrii-candidați, Orban anunță ”alegeri decisive”: ”PSD se zvârcolește” - VIDEO

Flancat de miniștrii-candidați, Orban anunță ”alegeri decisive”: ”PSD se zvârcolește” – VIDEO

Orban, flancat de miniștrii săi

Liberalii au venit marți la sediul Biroului Electoral Central (BEC), pentru a depune listele semnăturilor pentru susținerea candidaților pe care mizează PNL la parlamentarele din decembrie.

Având-o în dreapta pe Raluca Turcan, vicepremier în actualul Executiv, iar în spate pe mai mulți dintre miniștrii actualului Cabinet care candidează la scrutinul de la finele acestui an, între ei Nelu Tătaru, de la Sănătate, Marcel Vela, ministrul de Interne, dar și Nicolae Ciucă, șeful de la Ministerul Apărării, premierul Ludovic Orban a lansat săgeți în direcția Partidului Social Democrat. ”PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată”, a acuzat Ludovic Orban.

PNL intră în campanie cu sloganul ”Dezvoltăm România”

După ce și-a început discursul susținând că ”bătălia pentru România a început în 2019, o dată cu alegerile pentru Parlamentul european și cu referendumul pro-justiție inițiat de președintele României” și că ”atât referendumul, cât și alegerile au reprezentat o victorie a președintelui Iohannis și a PNL și a părții din societate care își dorește o democrație, o justiție independentă, o egalitate a cetățenilor în fața legii și care a susținut că nimeni nu este mai presus de lege”, premierul a continuat spunând că românii ”au arătat clar”, încă din mai anul trecut, ”că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile și libertăților oamenilor, care a vrut să confiște România și care nu a făcut altceva decât să slujească interesele clientelei politice și să-și apere penalii”.

Mai mult, liderul liberal aflat în fruntea Guvernului a fost auzit spunând că PNL intră în campanie cu sloganul ”Dezvoltăm România”. Și că ”alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România”. ”În 6 decembrie, românii trebuie să vină la vot cu încredere și să voteze PNL, care este singura forță politică (,) care are capacitatea de a învinge PSD și de a guverna România”, a declarat Orban, în prezența miniștrilor din actualul Cabinet.

 

 

 

author avatar
Cristina Stefan
232 afisari

3 COMENTARII

  1. ba nu iti e ma jena sa o bagi tot pe asta cu psd cand tu estii la butoane si nu esti in stare sa dai nici banii la asistenta sociala !!!!!! tu crezi ca daca executii doar pt altii nu ai sa rasp[unzi ca ne duci de rapa cu guvernul tau pe care vrei sa i faci parlamentari pt imunitate .

  2. Auzi la el,Romania dezvoltata,bai Brane,ai venit la BEC si cu ” hotii dela PSD „pe care I-ai racolat si i-ai trecut pe liste ? Ca doar sunteti un partid „neretrograd”,nu ca „retrograzii” astia dela PeeeSeeeDeee.Si cand o sa faceti Romani dezvoltata,ca deja ati facut-o „moderna,asfaltata,educata,normala,fardata,stat de drept,justitie independenta cu procurorii si judecatorii mei,care dau decizii anapoda de se cruceste lumea,si tot asa.” E drept ca ” va mai ganditi,mai analizati,mai studiati,mai prognozati va mai consultati,in functie de conditiile economice…” ? Ti-a comunicat STS-ul „rezultatul votului” de esti asa sigur pe tine ? Si tu si Buturga din varful dealului,Stan,din filmul Stan si Bran inaugureaza.Deabia asteapta poporul sa inaugurati si Romania dezvoltata. poate chiar multilateral dezvoltata,pe cele mai inalte culmi de civilizatie si pogres.Hei rup.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger