AcasăPoliticaFiul lui Cristian Popescu Piedone și-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 5....

Fiul lui Cristian Popescu Piedone și-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 5. Mesaj pentru bucureșteni

vlad popescuFiul lui Cristian Popescu Piedone și-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 5. Mesaj pentru bucureșteni

Vlad Popescu, fiul fostului edil al Sectorului 4, Cristian Piedone, și-a lansat, luni, 19 decembrie, candidatura la Primăria Sectorului 5.

Sub deviza „Din inimă pentru sectorul nostru”, Vlad Popescu Piedone și-a lansat oficial cadidatura la Primăria Sectorului 5. Cu această ocazie, politicianul a împărțit mai multe flyere cu mesaje de Crăciun: „Piedone senior și junior, din dragoste pentru sector, vă urează un an cu spor…și ușor!”.

Vlad Popescu Piedone vrea să continue proiectele începute de tatăl său

Lansarea oficială a candidaturii lui Vlad Popescu Piedone s-a desfășurat în fața a sute de membri și simpatizanți ai PUSL, noul sediu al organizației Sectorului 5 din Șos. Alexandriei dovedindu-se neîncăpător.

Campania lui Piedone junior a început cu promisiuni pentru bucureșteni: „Începând de astăzi, cetățenii pot veni aici pentru a sta de vorbă despre problemele cu care se confruntă. Vă asigur că atât eu, cât și colegii mei din organizație vom face tot ce este posibil pentru a le soluționa, pentru că nouă ne pasă de Sectorul 5. Fapte, nu vorbe! De acum suntem împreună pentru a continua lupta începută de tatăl meu pentru schimbarea în bine a sectorului! (…) Este o onoare pentru mine să am susținerea dumneavoastră, dar în același timp este o mare responsabilitate. Avem multe probleme de rezolvat și multe proiecte de realizat”.

În decembrie 2022, Piedone junior ar fi obținut un mandat de parlamentar pe listele PSD, după o negociere în trei: Cristian Popescu Piedone (tatăl său), Marcel Ciolacu și Dan Voiculescu. Mai întâi, Piedone senior a bătut palma cu șeful trustului Intact și a candidat la Primăria Sectorului 5 sub sigla PPUSL, partidul fondat de Voiculescu. După care, în schimbul susținerii media, liderul PSD ar fi oferit câteva locuri eligibile pe listele PSD pentru oamenii de încredere ai mogulului TV.

author avatar
Andreea Vlad
404 afisari

4 COMENTARII

  1. CE LE MAI PLACE HOTIA, DIN TATA IN FIU… CEVA BUN PE LUME NU A FACUT NICI FII-SU, DAR L-A INVATAT TAC-SU CU HOTIA, DAR NU I-A SPUS CA VINE SI PUSCARIA…CE ZDRENTE DE OAMENI! VREA SA FACA SI EL RECLAME SI PANOURI CA TAC-SU DE A UMPLUT FERENTARII CU ELE…CIORDEALA SI IAR CIORDEALA…PERMIS AUTO DE LA GHISEUL POLITIEI DIN PITESTI, 64 DE MORTI PE CONSTIINTA LUI DE PRIMAR CU 8 CLASE, CE TUNURI A TRAS EL CU AFACEREA PROTECTIEI CONSUMATORILOR…MAMA, MAMA! SI ACUM ISI RIDICA ODRASLA, DUPA CE L-A RIDICAT SI FLUTUR PE MANDAT PARLAMENTAR DE SUCEAVA..
    CA PRETUL ERA MARE LA BUCURESTI…JUSTITIE DE RAHAT! SI STAT ESUAT! CA MAINE AUZIM CA SI IOHANNIS O ADUCE CATINDATA LA PRESEDINTIE PE SORA-SA…

  2. Vitzelul asta are vreo meserie? Daca da,de ce nu si-o practica onest si cinstit? Vrea la cashcaval ca ta-su ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger