AcasăPoliticaFirea vrea să revină pe scaunul de primar al Capitalei: „Au fost...

Firea vrea să revină pe scaunul de primar al Capitalei: „Au fost abandonate proiectele mele”

(sursa foto: Facebook)

Gabriela Firea, social-democrata aflată la momentul de față în fruntea Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în Guvernul Ciucă, dă semnalul că ar vrea să revină în fotoliul de primar general al Capitalei.

Viitoarele alegeri locale urmează să aibă loc în 2024 și deja s-a aflat că actualul edil general, Nicușor Dan, și-ar dori să intre în cursa pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Capitalei.

Firea: „Mi-aș dori să continui proiectele de la Primăria Municipiului București”

În tot acest context, s-a aflat că social-democrata ar putea părăsi scaunul ministerial pentru a candida din nou la Primăria Capitalei, la viitoarele alegeri. Acuzând faptul că proiectele sale au fost abandonate, Firea dă de înțeles că și-ar dori să revină la Primăria Capitalei, pentru a le continua.

Cu condiția să fiu sănătoasă, să pot să muncesc, să fiu bine, mi-aș dori să continui proiectele de la Primăria Municipiului București. Au fost abandonate proiectele mele, nu s-a mai făcut nimic în București. S-a constatat o involuție, nu o evoluție de dreapta, așa cum s-a promis”, a afirmat Firea, pentru România TV.

Nicușor Dan: „Primăria Capitalei începe anul 2023 cu zero datorii curente”

Pe de altă parte, săptămâna trecută, actualul primar general al Bucureștilor anunța că instituția pe care o conduce începe anul 2023 fără datorii curente și săgeta fosta administrație PSD de la PMB. „Primăria Capitalei începe anul 2023 cu zero datorii curente.

Ce înseamnă acest lucru? Că în ultimii doi ani, cu mari eforturi, am reușit să plătim sau să eșalonăm nu mai puțin de trei miliarde de lei, datorii curente făcute de vechea administrație. Am evitat astfel un faliment iminent care însemna, printre altele, închiderea principalelor servicii publice: transport public, sistem de termoficare, spitale etc.

Aceste datorii s-au acumulat pentru că Primăria Capitalei, condusă de administrația PSD, cheltuia în fiecare lună mai mult decât avea, ceea ce a dus la o situație dezastruoasă: la sfârșitul anului 2020, nu mai puțin de 150 de companii și persoane private puseseră popriri pe conturile Primăriei Capitalei”, transmitea, între altele, Nicușor Dan, într-un mesaj postat pe 11 ianuarie, pe Facebook.

234 afisari

17 COMENTARII

  1. Ce se mai intampla cu sarma bobinata pe care i-au montat-o dusmanii in c u r???

    • Catedrala Neamului are nevoie de bani , au ramas mertzanele fara combustibil ca Ciuca a suprimat subventia 50 de bani

      • Foarte bine..sa vanda lumanarile in EURO…50€ bucata…ca sa-si acopere costurile cu mertzanele de interlopi…si1000€ acatistul…Aleluiaaaaa dati banii lu toarsu gradul deghizat in popa…ha ha ha stupid people

  2. Pandele vezi ca sholdovianca te inseala cu transformatorul….fura cuprul cu c u r u

    • De fapt s-a spart vibratorul si au ramas bucati greu de extras in ea…saracuta e victima la petrecerile sado-maso

  3. Vrem un primar imbracat in costum de baie din piele neagra,cu cizme si bici,catuse care danseaza la bara,care sa faca menage a trois in direct la Hantenele lui Felix mankatzashhh

    • Sa stea in patru labe si sa conduca primaria cu vibratorul in gura…in loc de trabucuri cubaneze

      • Sa vina la munca cu geamantanele pline de chinezi morti impachetati tocmai buni de bagat la frigider

  4. Nu mai are datorii Haules-Bucales? Las’ că le face șoldoveanca multifătătoare cât pentru zece generații.
    ORICUM, MITICII O MERITĂ!!! S-o voteze!

    • Scuze Barbule nu stiam ca esti indragostit de curul sholdoviencei…poti sa o lingi in cur pana se topeste sarma bobinata,la fel cum faci cu inghetzata pe bat.Promit sa nu fac poze…ma intorc cu spatele,hai baga limba cu incredere in curul shtoarfei.Dupa aia sa spui ce a mancat in functie de gust…pofta buna sa ai mniam mniam

  5. A, nu, te rugam nu face asta. Te-am suportat destul, lasa-ne in pace ! Cind deschi gura nevrozezi totul in jurul tau ! Lumea e mare si diversa, fa ceva in beneficiu personal, lasa lumea in pace ca s-au saturat de gura ta ! Te rugam!

  6. Societatea financiară specializată în toate domeniile de împrumut.
    Vă punem la dispoziție oferte adaptate la toate nevoile dumneavoastră de finanțare cu un credit personal și investim în proiectele dumneavoastră majore.
    Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
    Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
    Vă însoțim în finanțarea proiectelor dumneavoastră, cum ar fi construcția casei, a birourilor, a afacerii dumneavoastră sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumit: Email: poulaintherese4@gmail.com

  7. Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

    Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

    Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger